Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek! Vannak e itt ilyen párok esetleg?
Sziasztok egri párként keresünk ma estére férfi beszállót max 45 éves korig! Puszi
Sziasztok egri párként keresünk ma estére férfi beszállót max 45 éves korig! Puszi
(Ez egy válasz borsodipasas üzenetére (2024. 06. 15. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 15. szombat 12:39

Sziasztok. Keresném játszópartnerem hölgy személyében hosszú távra, mindkettőnk örömére, Borsod környékéről. Jól szituált, magára és a környezetére igényes, intelligens 35 éves férfiként. Privát üzenetben szívesen válaszolok bárkinek.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Erről beszélgethetnénk privátban?
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 06. 15. szombat 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 15. szombat 06:50

H--K találkára és feleség többes örömére keresünk férfit .
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Sziasztok. Keresném játszópartnerem hölgy személyében hosszú távra, mindkettőnk örömére, Borsod környékéről. Jól szituált, magára és a környezetére igényes, intelligens 35 éves férfiként. Privát üzenetben szívesen válaszolok bárkinek.
Igen, csak párok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 14. péntek 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 19:53
Törölt felhasználó (4734704)

Csak párt?
Sziasztok!Ma napközben Borsod megyei párt keresek a hölgy örömére
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma Gyöngyösön keresek szopni imádo pasit vagy párt.privátba keres ha magadra ismertél
H--K találkára és feleség többes örömére keresünk férfit .
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Csak párt?
(Ez egy válasz Vágyaink78 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 08:16

Sziasztok! Hétvégére keresünk párt, kissebb bulit, 3-4 párral esetleg! Borsod, Szabolcs megye! Privát üzeneteket várjuk! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok.
Vastag mérettel keresek hölgyet,vagy párhoz csatlakoznék(biszex is lehet) tabuk nélkül.
Mimden jóra nyitott vagyok..
Vastag mérettel keresek hölgyet,vagy párhoz csatlakoznék(biszex is lehet) tabuk nélkül.
Mimden jóra nyitott vagyok..
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk. Mezőkövesdi nyaralásunk alatt. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Szexuális életünk szinesitésére
Sziasztok! Kedves, ápolt, független pasi vagyok. Lányok vagy párok társaságát keresem a hétvégére. Jöhettek hozzám, tudok utazni, vagy találkozhatunk a nyéki nudin is. Minden csak megbeszélés kérdése. Ha van kedvetek valamihez, írjatok rám és megbeszéljük a részleteket

Ma esti találkozóval keresek párt vagy lányt Egerben!
Sziasztok! Hétvégére keresünk párt, kissebb bulit, 3-4 párral esetleg! Borsod, Szabolcs megye! Privát üzeneteket várjuk! Szép napot mindenkinek!