Miskolc ma helyes izmos srac vagyok…
Sziasztok! Párokat keresünk rosszalkodásra!
Fontos hogy hellyel rendelkezzen mert nálunk sajnos nincs.
Izmosabb kigyúrt pasik akár 3asra is jelentkezhetnek!

Fontos hogy hellyel rendelkezzen mert nálunk sajnos nincs.
Izmosabb kigyúrt pasik akár 3asra is jelentkezhetnek!

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok ma este nagyon szopnék,Miskolc-Tokaj útvonalon.
Orális játékokra keresek ffit párt nőt
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
28 évs jól szituált teltebb alkatú srác Ózd és környékén keresne partnert facesittingre vagy egyéb hasonló délutáni programra 30 plusz korosztály előnyben.
Helyem van
Helyem van
Párt fogadnék miskokci lakásomban kukkolnék
Sziasztok Én egy miskolci ápolt igényes férfi vagyok 177 magas 90 kg zöld szemü., Utazni is tudok természetesen, Szivesen találkoznék a mai nap folyamán vagy akár ma este éjszaka nőkkel párokkal. Akit érdekel irjon nyugodtan. és irjunk viberen
Sziasztok!
Holnap délelőtt ismerkednék párokkal hölgyekkel.
Sportos vagyok, kellemesen nagy mérettel.
Borsod megye.
Holnap délelőtt ismerkednék párokkal hölgyekkel.
Sportos vagyok, kellemesen nagy mérettel.
Borsod megye.
Ma éjjel dugni szeretnék Gyöngyös környékén. Mindegy ki, csak pucsítson
Sziasztok.Szivesen csatlakoznank kissebb csoporthoz Kazincbarcika-Ózd vonzáskörében.Szóló pasasokat nem keresünk.
Sziasztok!Szerettek nudizni de még nem próbáltad,nem szereted a tömeget es egy csendes nyugodt helyre vágysz .Most hétvégén szombat vasárnap szívesen látok párt,nőt telkemen a Tisza tónál.
Sziasztok! Ma Hatvanban lenne esetleg pár nap közben, aki pasit keres? Szívesen ismerkednék! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nógrád megyében akár ma este is szóba jöhet egy személyes találkozó vagy a hét bármely napján este. Benne vagyok autós kalandban vagy csak kézi játékokban vagy írásban de akár 3as szexben is akár nálatok akár ey megbeszélt helyen autós kaland vagy panzió. Benne vagyok sok mindenben az se gond ha csak beszélgetünk egyet személyesen várom lányok párok jelentkezési.
Orális játékokra keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok!
Holnap, azaz kedd délelőtt keresek egy szimpatikus párt Tokaj-Szerencs-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén egy izgalmas találkozóra.
Én egy 180 cm magas, 80 kg-os, valóban sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok és hetero alapon keresek párt.
Senkinek nem szeretném rabolni az idejét, komolyak az elképzeléseim, így csak hasonló szándékú pár üzenetét várom.
Legyen szép napotok!
Holnap, azaz kedd délelőtt keresek egy szimpatikus párt Tokaj-Szerencs-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén egy izgalmas találkozóra.

Én egy 180 cm magas, 80 kg-os, valóban sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok és hetero alapon keresek párt.
Senkinek nem szeretném rabolni az idejét, komolyak az elképzeléseim, így csak hasonló szándékú pár üzenetét várom.

Legyen szép napotok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Határozott Hölgyet keresek facesitting-re és strapon-ra!
Kazincbarcika-Miskolc ismerkednék.