Ózdon keresek aktív férfit vagy idősebb hölgy partnert
Heves megyében keresek hölgyet kortól, testalkattól függetlenül.
Az biztos és utána csodálkozik mind hogy úgy tekintenek ránk ahogy...
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 07. 03. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 13:43

Sajna vissza olvasva az itteni ,,,,ennyi beteg aberrált ----és mi csodálkozunk , hogy ránk mondják a sötét Borsod .Be kell látnunk igazuk van ....
Sajna vissza olvasva az itteni ,,,,ennyi beteg aberrált ----és mi csodálkozunk , hogy ránk mondják a sötét Borsod .Be kell látnunk igazuk van ....
Szia irj rám privátba
(Ez egy válasz Hard-Daddy üzenetére (2024. 07. 02. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 09:21

82 éves potens barátommal ismételten vékony hölgyeket, vagy vékony hölgytagú párokat keresünk mindenki kielégülésére. Perverzió nem hátrány, helyünk Törökszentmiklóson vagy Tiszafüreden van.
Hozdd el bátran az asszonyt, és nézd végig, ahogyan két vadidegen férfi kiéli rajta a vágyait!
Hozdd el bátran az asszonyt, és nézd végig, ahogyan két vadidegen férfi kiéli rajta a vágyait!
Miskolcon pasit párt keresek!
Sziasztok.
Olyan part keresek ahol a ferfit egyutt szophatnam a parjaval
Olyan part keresek ahol a ferfit egyutt szophatnam a parjaval

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Roma hölgyet keresek elsősorban orális kalandokra. Imádok puncit nyalni.
Nevemhez híven imádom a mézescsuprot! Elsősorban Hölgyet keresek.
Hellyel rendelkező aktív pasit vagy aktív pasis bi párt keresek Egerben.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Kúrna vagy nyalatna valaki Ózd es környékén ma este helyem van
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Kbarcika környékén aktív fiatal pasi?
sziopnék miskolcon
Kimeritő válasz ,,,,,,,
(Ez egy válasz Hard-Daddy üzenetére (2024. 07. 02. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi de inen úgy nézki te laksz távol
(Ez egy válasz Hard-Daddy üzenetére (2024. 07. 02. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 09:25

Óh, de sajnálom, hogy ilyen távol éltek!
Bár a főzőcskézést én is szeretem, de esetetekben a szendvicset elfogadhatóbbnak tartanánk!
Bár a főzőcskézést én is szeretem, de esetetekben a szendvicset elfogadhatóbbnak tartanánk!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak, ha beszélünk a hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak, ha beszélünk a hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv