Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Ózd,Miskolc és eger környékén valaki?
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetében van valaki biszex, férfias, normális, hetero életvitelű srác, aki hasonlót keres? D írj privát üzenetet, ha magadra ismersz!
Helló!
Ma este Eger vagy környékén pár esetleg hölgy??
Ma este Eger vagy környékén pár esetleg hölgy??
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk. Mezőkövesdi nyaralásunk alatt. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Szexuális életünk szinesitésére
Hello. Ha meg aktuális írjatok pmet
(Ez egy válasz Extraducipár üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 13:25

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk. Mezőkövesdi nyaralásunk alatt. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Szexuális életünk szinesitésére
Ózd és vonzás körzetében keresek dominans játszó partnert hellyel rendelkezem írjatok privát
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
Ma délután, esetleg esti talira keresek egy unatkozó, otthon elhanyagolt csajszit.
Ma délután, esetleg esti talira keresek egy unatkozó, otthon elhanyagolt csajszit.
A vas autót jelent nálam és nem fel hanem bepattanok.Te írtál rám,bejelöltél én írtam privátba,de válaszra sem méltattál!Ez az oldal erről szól!
(Ez egy válasz roadside üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 11:02

Remelem, nem csak a szád ilyen kemény, hanem a farkad is. Ha igen, pattanj fel a vasadra és Egerben találkozunk ma este.
Hatvan Aszód Gödöllő kke orál fiatal pasinak mehet!
Sziasztok! Hölgy partnert keresek Heves megyébe. Csak orálra is vevő vagyok ha valaki nem szeretne intimebbet.
Nekem azt írta, hogy nem írtál nekik. Mert olvastam tegnap ezt az eszmecserét, és rájuk írtam este. Ha nem mész esetleg hozzájuk, akkor én szívesen csatlakoznék. Közel egy órát vártam a válaszukra. Nem jött semmi. Közben más párral sikerült egyeztetni, és mentem hozzájuk. Ma délelőtt láttam hogy mégis válaszoltak este, azt írták hogy te nem írtál nekik, és ha gondolom mehetek. Mivel már lett programom nem olvastam, ezért tiltottak. Nem tudtam már válaszolni nekik. Én már kétszer voltam velük. A palinak van egy stílusa, amit most meg is villantott, de a hölgy amúgy csinos, kedves és kellemes természetű. Két véglet …
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 16:32
Törölt felhasználó (4740153)

A vas autót jelent nálam és nem fel hanem bepattanok.Te írtál rám,bejelöltél én írtam privátba,de válaszra sem méltattál!Ez az oldal erről szól!
Nevemhez híven imádom a mézescsuprot! Elsősorban Hölgyet keresek.
Igény esetén bi párhoz is csatlakozom.
Igény esetén bi párhoz is csatlakozom.
Valaki Ózd és környéke ma ?
Vasárnap-Kedd késő este vagy Hétfő-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
12:49-kor írtam nekik privát üzentet,hogy részemről mehet a dolog.Válasz már nem érkezett rá,hogy hol és mikor?!
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 17:18

Nekem azt írta, hogy nem írtál nekik. Mert olvastam tegnap ezt az eszmecserét, és rájuk írtam este. Ha nem mész esetleg hozzájuk, akkor én szívesen csatlakoznék. Közel egy órát vártam a válaszukra. Nem jött semmi. Közben más párral sikerült egyeztetni, és mentem hozzájuk. Ma délelőtt láttam hogy mégis válaszoltak este, azt írták hogy te nem írtál nekik, és ha gondolom mehetek. Mivel már lett programom nem olvastam, ezért tiltottak. Nem tudtam már válaszolni nekik. Én már kétszer voltam velük. A palinak van egy stílusa, amit most meg is villantott, de a hölgy amúgy csinos, kedves és kellemes természetű. Két véglet …
Holnap Budapest-Eger-Szilvásvárad utvonalon szopatnék. Ápolt hetvenes férfi vagyok.
Párt fogadnék napközben
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetében van valaki biszex, férfias, normális, hetero életvitelű srác, aki hasonlót keres? D írj privát üzenetet, ha magadra ismersz!