sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Szia!
Nem (Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2024. 07. 20. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem (Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2024. 07. 20. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Miskolc!!!
Sportos 40es pasi szexpartnereket keres. Igényesség fontos!!!
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Sportos, nyitott, bulizós pár vagyunk. Július 27-én Eger és környékén leszünk párra vagy lánnyal ismerkednénk.
Most, éjjel, Miskolc, Mezőkövesd, Eger környékén valaki valamire? Bármi szóba jöhet. Privátban jelezze aki találkozni akar. Autóval tudok mozogni.
Sziasztok, jövő hét péntek vagy szombaton esetleg pár, aki kalandozna Miskolc környékén?
Sziasztok!
Használtok whatsappot? (Ez egy válasz edipárka üzenetére (2024. 07. 20. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 21:53
Használtok whatsappot? (Ez egy válasz edipárka üzenetére (2024. 07. 20. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
22M Miskolci keres alkalmi női szexpartnert
Sziasztok biszex pasitagu part keresunk

Demjénben vasárnap (07.21.) este párokkal,fiúkkal ismerkednénk!
Az jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 12:41
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Ma este fogadnánk férfit feleség dupla örömére.
Ma este fogadnánk férfit feleség dupla örömére.
Ma vagy holnap éjszaka Egerben hölgyet vagy párokat kukkolnék. Tudom, hogy nem sok az esélye, de ha mégis írjatok privátban. smile
Ma délután, ha semmi nem jön közbe, kinézünk Nyékre, szívesen ismerkedünk, főleg párokkal.