Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok Nyèken. Vagyok a nudi tòn egy baratommal es a felesegevel
Ez jo hir....
Jo kikapcsolodast NekteK (Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2024. 07. 27. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 12:14
Jo kikapcsolodast NekteK (Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2024. 07. 27. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Nyèken. Vagyok a nudi tòn egy baratommal es a felesegevel
Sziasztok! Párral ismerkednék, csatlakoznék tartósabb dologra. Közös szabadidő, programok, stb. Elsősorban Miskolc és Borsod megye,de ha valaki komoly írhat bárhonnan, a többi alakul.

Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!!
Sziasztok holnap borsodba motoroznék szivesen csatlakoznék pároz vagy hölgyhöz nyitot vagyok.
Sziasztok!! Estére párt fogadnék akár enyhe bi is belefér! Diszkrét igényes ffiként!!
Hetero sportos srácnak szopna bi srác, vagy csak verd ki szájba, nem érek hozzád. Mindenki jól jár! Egerben van hely vagy Miskolc / Gyöngyös táv még ok kicsim van.
Ma este hölgy pár Bogácson?
Ma este Bogácson a pincesoron leszek, főként a pincében lent éjfél után, előtte kint a szabad részlegen. Párok, hölgyek jelentkezzenek! Autóval leszek kint.
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, ma este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Párhoz egy lány MOST??
MISKOLC
Vagy csak lányhoz egy lány?
A párom csak nézne??
MISKOLC
Vagy csak lányhoz egy lány?
A párom csak nézne??
Szombat este egy lány/hölgy sem szeretne egy jó éjszakát/hajnalt.
Autóval azonnal megyünk érted!
Autóval azonnal megyünk érted!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznák.
Párhoz csatlakoznák.
Barcikai fejőnőmet keresném!

Biszex férfias normális srác hasonlót keres! Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonalon valaki??? Privatban írj!
Sziasztok! Rétság környékén keresek hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra.
Videózásról lenne szó.
Részleteket privátban:P
Videózásról lenne szó.
Részleteket privátban:P
Sziasztok. Nyiregyhaza kornyekerol keresek hetero lanyt akinek lenne kedve szexelni. A kor az mindegy csak szex legyen
Miskolc és környéke pár találkozna ma?