Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Ózdon kanos biszex partnert keresek ma estére.
Tetthely adott
Tetthely adott
Barcikai fejőnőmet keresném!

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Ma estém ismét szabad... Szívesen veszem hölgyek, párok megkeresését.

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Gyöngyös környéki párhoz csatlakoznék, akár biszex alapon is
Bi aktív dominqns pasit keresek Ózdról és környekéről helyem van ... használj ...
Ápolt nőt nyalnék Kazincbarcikán
Két héten át próbáltunk főleg párokat keresni, sajnos az adatlapunk értelmezése már gondot okozott, nem jobb a helyzet a szingli pasiknál. Sokan az ilyenek miatt felhagynak a kereséssel, pedig akár jó bulikat is össze lehetne hozni.
Sziasztok.Parádsasvár és környéki párhoz beszállnék.hetven 2 nyolcvan9 8hat kilencven
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Csütörtöki találka és feleség többes örömére keresünk férfit
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, ma este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.
Sziasztok! Holnap napközben keresek hölgyet hölgyeket Rétság Balassagyarmat vonzáskörzetében. Részleteket priviben
Kizárt!
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 18:22

Szia
Én benne vagyok ha érdekel
Küldj üzenetet
Köszönöm előre is
Én benne vagyok ha érdekel
Küldj üzenetet
Köszönöm előre is
sziasztok!Olyan nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatna ha elotte kényeztetik dugjak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Bi aktív dominqns pasit keresek Ózdról és környekéről helyem van ... használj ...

Levesszük a terhet a vállatokról. Nekünk, nem kell válaszolnotok.