Sziasztok! Szívesen mennék de ma sajnos dolgozom! Mikor lenne még jó nektek? Írjatok privátba!
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2024. 09. 11. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 14:11

Ma este bi párt pasit fogadnánk Tiszavasvári nyaralonkba, mi 50es enyhén molett pár vagyunk.
Sziasztok valaki közös hoki ? Exem videói képei? 100+ van
Esetleg szívesen is szopok
22 éves vagyok ő21
Esetleg szívesen is szopok

Ma este bi párt pasit fogadnánk Tiszavasvári nyaralonkba, mi 50es enyhén molett pár vagyunk.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben Szeptember 21 re délután.Helyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Kalandra
Recsk községben tudok búvóhelyet biztosítani! Érdeklődni privátban!
Most Miskolcon hölgy,vagy pár?
Miskolcon ki ápolna le most?
Sziasztok!
Csütörtök estére, éjszakára keresem partnerem nő, pár személyében, szigorúan hetero alapon. Intelligens, igényes, választékosan beszélő férfi vagyok, sportos testtel. Merjetek írni, nem harapok.
Helyileg Vác, Nógrád, Rétság, Hont, Érsekvadkert környékén.
Csütörtök estére, éjszakára keresem partnerem nő, pár személyében, szigorúan hetero alapon. Intelligens, igényes, választékosan beszélő férfi vagyok, sportos testtel. Merjetek írni, nem harapok.

Helyileg Vác, Nógrád, Rétság, Hont, Érsekvadkert környékén.
Gyöngyösön keresek párt puncit nyálnék farkat szopnák viszonzás nélkül.csak helyel rendelkezök keresenek
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresem!

Valaki/valakik nem unatkozik ma este ?

Terhes, állapotos hölggyel huncutkodnék diszkréten...utazni tudok...
mostanság megszopatna valaki miskolcon?
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Holnap délelőtt Miskolcon???? Jó szex?
Sziasztok
Holnap 09.11. délutáni, kora esti órákban keresem alkalmi hölgy vagy pár társaságát, elsősorban Vác és környékén. Privátban várom a jelentkezést
Holnap 09.11. délutáni, kora esti órákban keresem alkalmi hölgy vagy pár társaságát, elsősorban Vác és környékén. Privátban várom a jelentkezést
Sziasztok
Sziasztok! 14.-én szombat estére keresünk egy párt.
Mini szvinger buli lesz Egerben.
Érd:privátban
Mini szvinger buli lesz Egerben.
Érd:privátban
Dominát keresek, bármiben benne vagyok. (Csak nőt)
Sziasztok.Párt nyalnák,szopnák Ózd és környéke?Hely van!