Sziasztok, kalandoznék ma Miskolcon egy hölggyel.Helyem is van ha kell. Feltétel a diszkréció. 34 ffi. Írjatok privatban.
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresem!

Ki van Miskolc és Nyékládháza környéken??
K8 dugná meg velem az asszonyt MOST?
ANDORNAKTÁLYA....
ANDORNAKTÁLYA....
miskolcon mostanság szopnék
Roma Hölgyet keresek elsősorban orális játékokra.
Imádok nyalni.
Imádok nyalni.
Egerben keresek hellyel rendelkező bi/homo pasit!
Miskolcon megszopatnal valaki mostanság??
Szia! Holnap jó csak? Jövőhéten esténként olyan 6-tól7-ig?
(Ez egy válasz Sunás01 üzenetére (2024. 09. 13. péntek 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 13. péntek 16:24

Helló holnapra szombaton keresek ojan szeméjt aki meg szopatns mezökövesd mellet autóban
Sziasztok!
Ebben a pina simogató időjárásban, lenne csajszi aki éppen erre vágyik?
Ebben a pina simogató időjárásban, lenne csajszi aki éppen erre vágyik?
Sziasztok!
Teszünk egy próbát hátha itt sikerül. Debreceni kedves és igényes pár vagyunk. Nem vagyunk kezdők volt már néhány kellemes élményünk és most újra szeretnénk átélni. A keleti országrészről keresünk egy kedves hölgyet a 35-55 korosztályból. Vidámak és nyitottak vagyunk, hellyel rendelkezünk.
Teszünk egy próbát hátha itt sikerül. Debreceni kedves és igényes pár vagyunk. Nem vagyunk kezdők volt már néhány kellemes élményünk és most újra szeretnénk átélni. A keleti országrészről keresünk egy kedves hölgyet a 35-55 korosztályból. Vidámak és nyitottak vagyunk, hellyel rendelkezünk.
Sziasztok!
Sárospatak környékén igényes, diszkrét párhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Sárospatak környékén igényes, diszkrét párhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Helló holnapra szombaton keresek ojan szeméjt aki meg szopatns mezökövesd mellet autóban
Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
Sziasztok!
Ma este hetero alapon párhoz?
Csocsi (PM)
Ma este hetero alapon párhoz?
Csocsi (PM)
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
wste kb 23 ora felé megszopatna valaki miskolcon?
Sziasztok! 2ff+1nő felállasban vagyunk keresünk 4. nek bi lányt üzenetben a reszleteket megbeszeljük
Sziasztok Heves megyében bi párokat kényeztetnék orálisan. Dugás közben is)))
Valaki kerekdomb fesztivalon ?