Szia! Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 17:36

Törölt felhasználó (4752367)

Spermanyelő kellemes milfként ismerkednék....
Spermanyelő kellemes milfként ismerkednék....
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok
Nincs valaki aki meg fordul Ózdon és betanítanak egy kezdő 29 éves bi srácot?
Diszkréció és adott és elvárt helyem van.
Nincs valaki aki meg fordul Ózdon és betanítanak egy kezdő 29 éves bi srácot?
Diszkréció és adott és elvárt helyem van.
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Sziasztok! Holnap k.barcika és környékén hölgy,pár?
Sziasztok! Tartós házibarátja lennék házaspárnak. Hetero alapon masszíroznám, kényeztetném a feleséget férje előtt rendszeresen..Gyöngyös +50 km..
Sziasztok...Nem függetlenként keresek hölgyet, titkos kapcsolatra, hosszú távra. Privátba írj...
Miskolcon valaki?
Ötvenes, tapasztalt, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit
Heteró alapon szívesen ismerkednék!
Sziasztok.Bi párt nyalnák szopnák Ózd és környékén.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!Hely van!De utazni is tudok!
Ez nem igaz.
(Ez egy válasz Okossrác üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Hali
29 eves kezdő kíváncsi bi srác vagyok.
A passzív oldal izgat föleg az orális szex szóval szopathatsz nyalathatsz csak légy diszkrét és ápolt.
Ha jó arc vagy akár rendszeresen talizhatunk is nyilván nem bárkit keresek ...
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj ma 12-15ig szabad vagyok Helyem van Ózdon.
29 eves kezdő kíváncsi bi srác vagyok.
A passzív oldal izgat föleg az orális szex szóval szopathatsz nyalathatsz csak légy diszkrét és ápolt.
Ha jó arc vagy akár rendszeresen talizhatunk is nyilván nem bárkit keresek ...
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj ma 12-15ig szabad vagyok Helyem van Ózdon.
Csak tali előtt eltűntök.
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 18:57

Sziasztok!Komoly diszkrét hàzaspàr vagyunk Miskolc környékén..Diplom....ás tanàrnő hölgytaggal..Diszkrét fiú barátot keresünk...
sziasztok erotikus masszirozasra nyitott párokkal ismerkednek a holgy örömére! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok október 11-13 ig Demjénbe leszünk Lánnyal, párral találkoznánk . Női bi hármas, párcserès szexre keresünk.
Fiúk is írhatnak csak 30 èves kor alatt keresünk !
Fiúk is írhatnak csak 30 èves kor alatt keresünk !
miskolcon megszopatna valaki?