Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Miskolc és környékén ismerkednék átlagos, nem nőies, rendes sráccal 40 éves korig.
Miskolcon huncutkodas??
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Tény és való hogy a “szolidan feleséggel” is hadilábon áll a helyesírással, ezt már nagyon régen észrevettem…És én is gáznak tartom, ha egy felnőtt ember nem tud helyesen írni. De ha helyre akarod rakni a másikat ezen a téren, akkor figyelj oda magadra is, mert most hülyét csinálsz magadból! Ugyanis a “helyesírás” egy szó !!! Tehát neked is egy nagy 1-es !!
(Ez egy válasz Kalandozók üzenetére (2024. 11. 02. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsánat még reggel van a fórumon is

Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresem!

Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresem!

Sárospatak, Sátoraljaújhely és környékén ( Szlovákia is ok ) csatlakoznék párhoz, kényeztetnék elhanyagolt anyukát.... szívesen fotózok is, ha kéritek, illetve cuckold, 2+1, stb. is jöhet... Írjatok bátran!
HELLÓ, HELLÓ!
S
S
Az a lényeg te tökéletes vagy ,,,,,,,
(Ez egy válasz Kalandozók üzenetére (2024. 11. 02. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Roma Hölgyet keresek minden jóra, imádom a kölcsönös franciát.
Ülj a számra.
Ülj a számra.
Te sem vagy jobb náluk
(Ez egy válasz Triplax üzenetére (2024. 11. 02. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 21:48

Jól van iq harcos, ez még mindig szex társkereső, mem szép vers mondó oldal.
Sziasztok 26 eves srac jovohet pentek szombaton szivesen csatlakozna parokhoz lanyokhoz
180 cm 75 kg 19 cm intimmel birom irjatok privat uzit ha erdekes leehtek

Jól van iq harcos, ez még mindig szex társkereső, mem szép vers mondó oldal.
(Ez egy válasz Kalandozók üzenetére (2024. 11. 02. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyes írás 1-es!
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 11. 02. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam
(Ez egy válasz Balazs2002 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom a puncit a számmal kényeztetni. Erre keresek Hölgyet, minden megoldás érdekel.
Valaki, valakik Miskolc, Eger környékén valamire?
Csak azt szeretem volna érzékeltetni egy pont sem ér meg pénzt ha nem elvezetbol csinálja bocsi de félre ertetel.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 11. 02. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)