Sziasztok! Egerben hokipartnerem keresem!
Sziasztok! Holnap 13 óra körül hellyel rendelkező párokat keresünk Miskolcon és környékén. Esetleg lenne jelentkező?
Ma délelőtt Gyöngyös környéki unatkozó hölgyel találkoznék.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám miskolcon
Attól, hogy ez egy társkereső, még fontos a helyesírás! Nem mindegy, hogy annál a tónál vagy anál a tónál!
(Ez egy válasz Triplax üzenetére (2024. 11. 02. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 21:48

Jól van iq harcos, ez még mindig szex társkereső, mem szép vers mondó oldal.
Sziasztok! Meg próbálkozom a lehetetlennel és le írom hogy közelgő születésnapomat szeretném egy hölgyel vagy normális párral hetero párral meg ünnepelni egy jó kis szexpartival remélem lesz jelentkező.
Privát üzenetet várok.
Privát üzenetet várok.

Tény és való hogy a “szolidan feleséggel” is hadilábon áll a helyesírással, ezt már nagyon régen észrevettem…És én is gáznak tartom, ha egy felnőtt ember nem tud helyesen írni. De ha helyre akarod rakni a másikat ezen a téren, akkor figyelj oda magadra is, mert most hülyét csinálsz magadból! Ugyanis a “helyesírás” egy szó !!! Tehát neked is egy nagy 1-es !!
Holnap délelőttre keresünk férfit Egerben akinek van helye masszázsra és szexre.
Sziasztok!Úgy érzem a nyelvtant és irodalmat elsajátítottam az iskolában,viszont a franciámon még volna mit csiszolni!Gyöngyös és környékén korrepetálás?41 éves hetero férfi
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Miskolc és környékén ismerkednék átlagos, nem nőies, rendes sráccal 40 éves korig.
Miskolcon huncutkodas??
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Tény és való hogy a “szolidan feleséggel” is hadilábon áll a helyesírással, ezt már nagyon régen észrevettem…És én is gáznak tartom, ha egy felnőtt ember nem tud helyesen írni. De ha helyre akarod rakni a másikat ezen a téren, akkor figyelj oda magadra is, mert most hülyét csinálsz magadból! Ugyanis a “helyesírás” egy szó !!! Tehát neked is egy nagy 1-es !!
(Ez egy válasz Kalandozók üzenetére (2024. 11. 02. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsánat még reggel van a fórumon is

Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresem!

Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresem!

Sárospatak, Sátoraljaújhely és környékén ( Szlovákia is ok ) csatlakoznék párhoz, kényeztetnék elhanyagolt anyukát.... szívesen fotózok is, ha kéritek, illetve cuckold, 2+1, stb. is jöhet... Írjatok bátran!
HELLÓ, HELLÓ!
S
S