Sziasztok! Olyan ápolt, korrekt férfit keresek, aki teljesítené egy kérésemet. Kizárólag fényképes jelentkezést várok, e-mailben. Cím az adatlapon. Üdv.: Adél
Sziasztok! Én egyedül vagyok az is jó?
(Ez egy válasz borsodi18as üzenetére (2024. 11. 05. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 12:14

Sziasztok
Fiatal part keresunk, cuckold szexre.
A holgytagunkat kene lerendezni ugy hogy a mi ffi tagunk es az ottani noi tag csak nezo lenne
A holgytagunkat kene lerendezni ugy hogy a mi ffi tagunk es az ottani noi tag csak nezo lenne

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Párt keresek kellemes kikapcsolódásra. Csak napközben jöhet szóba!
Sárospatak, Sátoraljaújhely és környékén ( Szlovákia is ok ) csatlakoznék párhoz, kényeztetnék elhanyagolt anyukát.... szívesen fotózok is, ha kéritek, illetve cuckold, 2+1, stb. is jöhet... Írjatok bátran!
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Holnap estére keresünk Eger környéken .
Sziasztok

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Sziasztok!! Randiznék egyet, csak úgy a randevú izgalmáért... Aztán meglátjuk... Lányok, párok, kinek lenne kedve? Én 183/80, sportos 43 éves, szökésbarna, pasi vagyok. Egy jó randi ötletre harapok!! wink
T.
T.
Sziasztok! Ma 13 órától keresünk Miskolcon hellyel rendelkező párt, párokat. Ha valaki szeretné jól érezni magát, keressen.
Sárospatak környékèn élő, masszázshoz igazoltan értő férfit keresünk a hölgy kívánságára. Kimondottan masszázsra. Nem máshonnan, nem másra.
Bocsánat még reggel van a fórumon is

Van itt olyan nő aki a mai nap folyamán tudna fogadni és jól érezhetnénk magunkat? Aki szereti a nagy méretet
Màlyi és környéke hölgy vagy feleség?
Van itt olyan nő aki a mai nap folyamán tudna fogadni és jól érezhetnénk magunkat? Aki szereti a nagy méretet
Sziasztok!
Salgótarjánban keresnék csajt,nőt alkalmi szexre.
Salgótarjánban keresnék csajt,nőt alkalmi szexre.
Párként hölgyel ismerkednénk a férfi tag örömére