Ózd vonzáskörzetében 25-38 közötti igényes pasit keresnénk szombat estére hetero alapon harmadiknak a hölgy örömére
Sárospatak, Sátoraljaújhely és környékén , Bodrogköz és Hegyköz ( Szlovákia is ok ) csatlakoznék párhoz, kényeztetnék elhanyagolt anyukát.... szívesen fotózok is, ha kéritek, illetve cuckold, 2+1, stb. is jöhet... Írjatok bátran!
Sziasztok
Szombaton napközben taliznánk 3as 4-es
Szombaton napközben taliznánk 3as 4-es
Kezdő párral wellnesselnénk, szaunáznánk a hétvégén.
Ruhás és ruha nélküli program is érdekelne minket!
Ruhás és ruha nélküli program is érdekelne minket!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Fiatal 21 éves srác ismerkednek hölgyekkel párokkal, korhatár nélkül. Utazni tudok
Mai nap Eger környéken keresünk
Most hétvégétől párok hoz beszállnék parádsasváron.Én ápolt,potens pasi.10napot töltök parádsasváron.
Sátoraljaújhely! Ma valaki valamire? Esélytelen de hátha.
Balassagyarmat és környékén nyalnék most
Sziasztok. Párt keresnénk hétvégére, kedves bizakodó ápolt pár vagyunk.
Ma délelött valaki egy 50es párhoz Miskolcon beszállna.
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Sziasztok! Olyan ápolt, korrekt férfit keresek, aki teljesítené egy kérésemet. Kizárólag fényképes jelentkezést várok, e-mailben. Cím az adatlapon. Üdv.: Adél
Sziasztok! Én egyedül vagyok az is jó?
(Ez egy válasz borsodi18as üzenetére (2024. 11. 05. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 12:14

Sziasztok
Fiatal part keresunk, cuckold szexre.
A holgytagunkat kene lerendezni ugy hogy a mi ffi tagunk es az ottani noi tag csak nezo lenne
Fiatal part keresunk, cuckold szexre.
A holgytagunkat kene lerendezni ugy hogy a mi ffi tagunk es az ottani noi tag csak nezo lenne

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Párt keresek kellemes kikapcsolódásra. Csak napközben jöhet szóba!
Sárospatak, Sátoraljaújhely és környékén ( Szlovákia is ok ) csatlakoznék párhoz, kényeztetnék elhanyagolt anyukát.... szívesen fotózok is, ha kéritek, illetve cuckold, 2+1, stb. is jöhet... Írjatok bátran!
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.