Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok hosszú távú barátságon alapuló szex kapcsolatra keresünk korunkbéli pasit ,Miskolc Kazincbarcika környékéről.
Sziasztok!
Ózdon nem szopatna valaki ?
Helyem van írjatok bátran.
Ózdon nem szopatna valaki ?
Helyem van írjatok bátran.
Szia! Péntek délután v este? Pasi jó lesz?
Szia! Péntek délután v este? Pasi jó lesz?
(Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (2024. 11. 20. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 20. szerda 20:29

Egerben pénteken kit érdekel egy 50es borotvált bi pasi minden érdekel írjatok hely kell
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Feleség többes, dupla örömére keresünk férfit.
Mai nap van olyan hölgy aki találkozna velem? Bármi jóban benne vagyok

Sziasztok!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

este szionék
Lányt, hölgyet keresek rendszeres találkákra.
Jövő hét csütörtökre szeretnénk találni egy férfit akivel ketten a páromat masszíroznánk. Olyan írjon akinek van helye lehetőleg Egerben.
Érdekelne
(Ez egy válasz zixey üzenetére (2024. 11. 20. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Valamint akár ma este is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 21. csütörtök 06:34
Törölt felhasználó (4756555)

Péntek este szívesen látnék vendégül hölgyet vagy párt Gyöngyösön!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Péntek este szívesen látnék vendégül hölgyet vagy párt Gyöngyösön!
Szia! benne vagyok

Egerben pénteken kit érdekel egy 50es borotvált bi pasi minden érdekel írjatok hely kell
Sziasztok
Volna kedvem ma valakinek Ózdon szopatni?
Volna kedvem ma valakinek Ózdon szopatni?