Sziasztok! Kedves odaadó lány vagyok, képeket látsz rólam
Ismerkednék vékony, magas, szakállas srácokkal

Sziasztok,parádsasvári párhoz beszállnék.
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek!

Helló!
Sárospatak - Sátoraljaújhely környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
Sárospatak - Sátoraljaújhely környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
szopnék mostanság miskolcon
Szia, honnan írsz?privátban
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 11:45

Nőt párt ffit keresek játékokra imádok nyalni dugni szeretem ha kiverik leszopnak
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok. 40-es pasiként keresem partnerem akivel megszínesíthetnénk a mindennapokat, csak is hetero alapokon. (nő vagy pár személyében). Kérem kamusok ne is írjanak. Ha van itt valójáűban olyan aki mer és akar is a tettek mezejére lépni.

Sziasztok
Bi part keresek
Bi part keresek

Ma estére keresek nőt, párt Pest megye keleti részén.
Nőt párt ffit keresek játékokra imádok nyalni dugni szeretem ha kiverik leszopnak
Lefekszem leszopna.valaki
Esetleg 4 es?
(Ez egy válasz Azumi1980 üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Feleség kényeztetésére keresünk partnert Egerben akinek van helye. Csütörtök vagy vasárnap.
Sziasztok. Feleség kényeztetésére keresünk partnert Egerben akinek van helye. Csütörtök vagy vasárnap.
Miskolci párt keresek ahol a férj nézné ahogy a feleséget kényeztetem. Vagy csak szeretne a feleség a férj előtt kiverni esetleg szopni egy idegen pasit
Hali. Miskolcon kinek van kedve leápolni? Most.
Salgótarján és környéke esetleg hatvan Nagyfarkú pasi esetleg bi Párral randiznék autós kaland is ok
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Ma Tiszaújváros-Miskolc útvonalon hölgyeknek tudnék segíteni fűtés karbantartásban, kissebb vizes munkákban egy kis kedvességért cserében. Kor alkat nem kikötés.