Roma Hölgyet keresek elsősorban orális játékokra.
Imádok puncit, popsit nyalni.
Imádok puncit, popsit nyalni.
Egerben keresek hellyel rendelkező, aktív bi/homo pasit!
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek!

Értelmes vagány csajt keresek aki a számra ülve élvezné az ajkaim...igény esetén pár vágyait is szolgálnám.
Sziasztok!
Hétköznap reggeltől kora délutánig, hölgyekkel és párokkal ismerkednék.
Borsod megye előny,utazás megoldott.
Hétköznap reggeltől kora délutánig, hölgyekkel és párokkal ismerkednék.
Borsod megye előny,utazás megoldott.
Sziasztok!
Hatvan és környéke?Milfet keresek hosszú távon.
Hatvan és környéke?Milfet keresek hosszú távon.
Sziasztok. Két pasit keresnénk a feleségem részére, állandóra. Az lenne a lég jobb ha barátok lennétek. Miskolc Szerencs vonzás köre.
Miskolcon ismerkednék
Irtam
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 06:53

Sziasztok ma déli órákban keresünk bi párt , pasit vad szexre Miskolcon , mi 50es enyhén molett pár vagyunk.
Pár esetleg ffi keresünk! Pár kellemes órára! A többit privátba!
Ma napközben ismerkednék Heves Nógrád
Ma Egerben tali valaki?
Sziasztok ma déli órákban keresünk bi párt , pasit vad szexre Miskolcon , mi 50es enyhén molett pár vagyunk.
------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Ápolt intelligens. ....?
(Ez egy válasz torkoskocsog üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 15:35

Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Szisztok!
Hétfőtől-csütörtökig Mátrafüreden leszünk az Avar Hotelben.
Keresnénk elsősorban egy hölgyet kalandozásra vagy párt max 50-s korosztályig.
Nem mindenáron, de szimpátia esetén minden jóban benne vagyunk.
Pasi esteleg szóba jöhet, de ott nagy az elvárás, magas, sportos test, max 45-ig.
Hétfőtől-csütörtökig Mátrafüreden leszünk az Avar Hotelben.
Keresnénk elsősorban egy hölgyet kalandozásra vagy párt max 50-s korosztályig.
Nem mindenáron, de szimpátia esetén minden jóban benne vagyunk.
Pasi esteleg szóba jöhet, de ott nagy az elvárás, magas, sportos test, max 45-ig.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
szia! engem érdekel a party!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 15:01
Törölt felhasználó (4763664)

Sziasztok!
Hétfő este szexparti Miskolcon!
Harmincas, magas, csinos hölgy örömére keresek pasikat! Nem levelezgetek, bemutatkozó.. lehetőleg képes levél, telefonszámmal.
Csak az jelentkezzen, akit nem zavar a többes és tud jönni!!
Köszönöm
Harmincas, magas, csinos hölgy örömére keresek pasikat! Nem levelezgetek, bemutatkozó.. lehetőleg képes levél, telefonszámmal.
Köszönöm
Sziasztok!
Köszönöm
Köszönöm
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!