Sziasztok!
Borsod illetve a környező megyékből keresem párok ismeretségét, mindhármunk örömére.
Borsod illetve a környező megyékből keresem párok ismeretségét, mindhármunk örömére.
Sziasztok! Egerben keresem rendszeres hoki partnerem!
Heló ma este szivesen taliznék parral növel pasival akar bi alapon is! Mezökövesd mellet !
Sziasztok, szombaton 4 -ėn szivesen csatlakoznank parhoz, parokhoz, 4 es összegabalyodasra. Miskolc, Ózd, Kazincbarcika, Salgótarján környékén. Helyunk van, utazni is tudunk
Hölgyeim!
Dobjuk fel a napunkat egy kis bujasággal, tegyük szebbé az év elejét!
Dobjuk fel a napunkat egy kis bujasággal, tegyük szebbé az év elejét!

Hölgyek társaságát keresem!
További részletek az adatlapomon!
További részletek az adatlapomon!
Sziasztok, ma, holnap este 20 óra után csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez heteró alapon Miskolc-Szikszó
Sziasztok! Magamról írok pár mondatot: friss vagyok az oldalon. Sportolok rendszeresen munka mellett. A munka a mindenem. Volt párom megcsalt és ezért jöttem fel az oldalra. Keresek: kedves, barátságos, vékony!! srácot, maximum 38 éves korig
---- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Szia Sziasztok!
Február 19-23 között Demjénben leszünk szívesen taliznánk lánnyal párral.Fital fiú is írhat! Egyedülálló fiúnál max 30 èves kor ig !
Február 19-23 között Demjénben leszünk szívesen taliznánk lánnyal párral.Fital fiú is írhat! Egyedülálló fiúnál max 30 èves kor ig !
Szombat 10 ig Parádon vagyok. Fogadni es utazni is tudok heteró alapon
Miskol, Mezőkövesd környékén, valaki-valakik ma éjjel, vagy holnap reggel?
Jellemzésem a profilomban, bármire nyitott vagyok.
Jellemzésem a profilomban, bármire nyitott vagyok.
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban..
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Most valaki autós kaland, Miskolcon?
Szervezek egy gangbangot,keresek egy bevállalos hölgyet vagy párt.4-5 pasiban gondolkodom.Parok hölgyek privátban ha vkit érdekel.Pasikat csak később ha meg van a hölgy.
Miskolcon ma estefelé travi vagy női fehérnemű kedvelő aki szeretné ha meglátogatnám? Diszkréció és ápoltság alap!
Sziasztok!
Fiatal, értelmes srác vagyok Miskolcról. Szívesen ismerkednék hölgyekkel minden korosztályból. Valamint szívesen csatlakoznék párokhoz, illetve orgiákhoz és swinger bulikhoz is.
Fiatal, értelmes srác vagyok Miskolcról. Szívesen ismerkednék hölgyekkel minden korosztályból. Valamint szívesen csatlakoznék párokhoz, illetve orgiákhoz és swinger bulikhoz is.
Heves megyében Keresek hetero srácot 40 éves korig akit nézhetnék pisilés közben!
Semmi más csak pisilsz előttem és gálánsan megköszönöm!
Semmi más csak pisilsz előttem és gálánsan megköszönöm!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!