Sziaszzok nős bi passziv 42 éves fiu vagyok ma estére keresek aktiv fiut aki tud utazni eger mellett van helyem
Sziasztok pár vagyunk pasit keresünk holnapra
Sziasztok! Ma este hölgynek, párnak (hetero) lennék kellemes társasága! Gyöngyös +50 km..
Sziasztok.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Sziasztok! Miskolcon ma este szívesen lennék egy pár partnere.
Sziasztok! Ma este hölgynek, párnak (hetero) lennék kellemes társasága! Gyöngyös +50 km…
Esetleg egy olyan partner aki aktív is meg uni is meg passzív is meg kölcsönösen mindenben benne van !
(Ez egy válasz miskolcifasz üzenetére (2025. 01. 11. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 12:05

Szia mindenkinek . 50 körüli passzív férfit keresnék Miskolcon , HIGÉNIA alap!!!!

Törölt felhasználó (4744081)
VIP

Pár vagyunk pasit keresünk a hölgy örömére
Sziasztok! Ma este hölgynek, párnak ( hetero) lennék kellemes társasága ! Gyöngyös +50 km…
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Pár vagyunk pasit keresünk a hölgy örömére
Szia mindenkinek . 50 körüli passzív férfit keresnék Miskolcon , HIGÉNIA alap!!!!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Akar ma delutan valaki a Zsori gyogyfurdobe ismerkedni?
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma estére keresnénk pasit harmadiknak,nagycicis hölgy kényeztetésére.
Sziasztok!Barcikai nőszemélyt keresek aki szeret kézimunkázni!Üdv Laca
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Én
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 20:24
Törölt felhasználó (4759399)

Sziasztok, Andi vagyok. Ki adná a pasim farkát a számba MOST, EGER MELLETT