Holnap találkoznék egy hölggyel aki bármit megtehetne velem és bármit megparancsolhatna. Nincs tabu
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Lenne unatkozó lány, asszony itt, aki egy kis kikapcsolódásra vágyna? Keress!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok ! Pàrral, lànnyal ismerkednèk
Mi egy hete kezdtünk el keresgélni hölgyet magunk mellé harmadiknak, eddig csak férfiak illetve 1-2 pár írt, hiába irkálunk, senki nem méltat minket válaszra… rengeteg kamus van itt is azt màr mi is látjuk!
Miskolcon párt fogadnék kukkolnék lakásomban
Sokan még válaszra sem méltatják a másikat!
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 02. 01. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 11:56

Nemcsak a nagyrésze ! Álmodozik itt mindenki mikor meg lépni és az álmokat kellene valóra váltani akkor tiltás meg nincs válasz ! Nem is értem akkor minek vannak itt ?
Nemcsak a nagyrésze ! Álmodozik itt mindenki mikor meg lépni és az álmokat kellene valóra váltani akkor tiltás meg nincs válasz ! Nem is értem akkor minek vannak itt ?
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2025. 02. 01. szombat 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus....sajnos az itt lévők nagyresze kamus....
(Ez egy válasz 00erik00 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 09:34

igen ennyire nehéz neki.... mert sajnos kamus... engem is megutaztatott egyszer (100km)
Sziasztok!
Nógrádmegyei párként keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23 és 30 évesek vagyunk.
Nógrádmegyei párként keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23 és 30 évesek vagyunk.
Szia ! Gyere el ma és csinálunk egy jó videót ! Igényes lakásomban várlak !
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 01. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 09:27
Törölt felhasználó (4768998)

Sziasztok! A férjemnek szeretnék egy videót készíteni, amin egy idegen férfi megdug. Természetesen arc nélkül. Ehhez keresek ápolt, értelmes jelentkezőt a közelben. Fényképes jelentkezéseket az e-mail címemre (adatlap) várom.
igen ennyire nehéz neki.... mert sajnos kamus... engem is megutaztatott egyszer (100km)
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2025. 01. 31. péntek 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A férjemnek szeretnék egy videót készíteni, amin egy idegen férfi megdug. Természetesen arc nélkül. Ehhez keresek ápolt, értelmes jelentkezőt a közelben. Fényképes jelentkezéseket az e-mail címemre (adatlap) várom.
Ennyire nehéz?Parokhoz álltalaban sok jelentkező van
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 31. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 16:27
Törölt felhasználó (4744081)

Pasit keresünk ma estére aki csatlakozna a hölgy örömére
Pasit keresünk ma estére aki csatlakozna a hölgy örömére
Igényes, kedves pároknál masszíroznék.
Idöseb eretteb párt keresek Gyöngyös vagy környékén
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok ma estére párhoz csatlakozni valaki?