Szopatnék.
Bükkábrány és környéke.
Bükkábrány és környéke.
miskolcon szopnék mostanság
Ma estére keresünk egy csinos bi hölgytagú párt Egerszalókon, fogadni tudunk.
Hölgyet, párt keresek Birsodból
Sárospatak környékén keresnénk 1vagy 2 srácot egy idősebb hölgy örömére. Légy diszkrét , fiatalos ! Kép minden kép kell. Fontos a hölgy nagyi korosztály de sexmaniásak vagyunk. Részletek privátban! Hely van . De csak hétköznap jó, napközben! Ennek tudatában jelentkezz!
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Ma es holnap hölgyet párokat fogadnek Szerencs melletti diszkrét lakásomban.Jókepü sarmos potens pasi vagyok
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Miskolcon párok szeretkezését szívesen nézném, esetleg helyet is tudok biztosítani hozzá
Feleség többes örömére keresünk potens kitartó férfiakat .
Ó, a fenébe, hogy ezt csak most láttam...
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2025. 02. 07. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 13:21

Ma estére 1-2 potens (nem 3 perces) férfit keresünk, a hölgy örömére. Kommunikáció csak privátban.
Faszt szopnék. Barátnőm nézné. Tudj utazni
Jelentve lettèl.Ne hogy egy R nő jelentkezzen.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok!
Egerben keresek urat/urakat közös örömökre. Idősebb (40+) korosztály izgat. Írj és megbeszélnünk mindent.
Egerben keresek urat/urakat közös örömökre. Idősebb (40+) korosztály izgat. Írj és megbeszélnünk mindent.
Miskolcon keresek párt hármas örömökre
Sziasztok, Salgotarjan - Budapest vonalon keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23és 30 évesek vagyunk☺️
23és 30 évesek vagyunk☺️
Ma estére 1-2 potens (nem 3 perces) férfit keresünk, a hölgy örömére. Kommunikáció csak privátban.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !