Sziasztok. 04.19. -re keresek Eger környékén egy párt bi vagy hetero alapon. Én 29 vagyok 190cm magas kimondottan jóképű , ápolt intelligens. Szóval hasonló jellemzőkkel rendelkező párok megkeresését várom.
Ma holnap hölgyet párt fogadnék diszkret Szerencs melletti otthonomban.Ápolt kellemes partner vagyok.
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek!
Sziasztok! Pár hölgytagját kényeztetném Eger-Hatvan között…!
Miskolci 50-es hölgyet vagy párt keresek
Hétfőn délután 3 után helyem van
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 19. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 15:24
Törölt felhasználó (4715032)

miskolcon megszopatna vaslaki?
Sziasztok! Eger -Hatvan között pár hölgytagját kényeztetném..!!
Mit lehet tudni a buli rol ?
(Ez egy válasz borsodi18as üzenetére (2025. 02. 21. péntek 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 05:58

Sziasztok
2 het mulva ugy nez ki, bulit tartunk 1 csinos par + mi es 1/2 szolo srac, fiatalos, csinos, párt meg tudunk fogadni
2 het mulva ugy nez ki, bulit tartunk 1 csinos par + mi es 1/2 szolo srac, fiatalos, csinos, párt meg tudunk fogadni

Ma valaki Miskolcon, közös hoki, orál?
Feleség többes és dupla örömére keresünk partnert.
Sziasztok

Sziasztok.Kissebb csoprthoz szivesen betarsulnánk.Szeretnénk kipróbálni a csoportos szexet.Ózd-Kazincbarcika között keresgélünk.
Eger-Salgótarján-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetében van normális, férfias, hetero életvitelű biszex srác? Legyél 80 kg vagy fölötte, férfias, bi kiváncsi hetero. Írj privát üzenetet!
Hölgyet, párt keresek Borsodból
Perverz Nővel,párral ismerkednék!
34 éves pár vagyunk. Most hétvégére párt keresünk kalandra

Miskolcon ma délelőtt?
Gyöngyösön nincs szopni imadó???
Sziasztok!
Unatkozó, magányos hölgy napját szivesen szinesíteném.
Unatkozó, magányos hölgy napját szivesen szinesíteném.

Sziasztok!
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet párt,csak a hölgy örömére.
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet párt,csak a hölgy örömére.
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka