Miskolc és környékén találkoznék hasonlóan hetero viselkedésű, igényes, átlagos, diszkrét sráccal 42 éves korig.
Sziasztok! Nem tudom, hogy egyedülálló hölgyek mennyire olvassák ezt a fórumot, de Hatvan és környékén ismerkednék egy aranyos párral, vagy egyedülálló hölgyeménnyel, aki nyitott a többesre, vagy csak a határait szeretné feszegetni.
Hosszútávra keresnék partnert.
Ha esetleg szimpatikusnak találtad ezt a posztot ,akkor kérlek írj egy üzenetet .
Hosszútávra keresnék partnert.
Ha esetleg szimpatikusnak találtad ezt a posztot ,akkor kérlek írj egy üzenetet .
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrös, férfias. Odaadó bi passzív vagyok. Írj! Helyem van, Eger.
Miskolcon párt fogadnék lakasomon

Hellyel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Miskolc és környékén találkoznék hasonlóan hetero viselkedésű, igényes, átlagos, diszkrét sráccal 42 éves korig.
Hellyel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek!
Sziasztok , holnap délelött keresünk bi párt , pasit mi 50es molett pár vagyunk, Miskolc és közelében helyed legyen , kb 8órátol 10ig érünk rá.
Sziasztok!
Március 1- estére 3 fiú 1 lány keres lányt-párt hancúrozáshoz.
Ápolt,igényes emberek jelentkezését várom privát üzenetben.Helyünk van egy wellness szállodában..
Március 1- estére 3 fiú 1 lány keres lányt-párt hancúrozáshoz.
Ápolt,igényes emberek jelentkezését várom privát üzenetben.Helyünk van egy wellness szállodában..
Sziasztok!
34 éves pasi vagyok Gödöllőről, párral, nővel ismerkednék, minden jóra nyitott vagyok, nyalni nagyon imádok jó hosszan finoman. Csak olyan írjon aki valóban is találkozna. Kor nem számít, légy ápolt. Diszkréció adott és elvárt
34 éves pasi vagyok Gödöllőről, párral, nővel ismerkednék, minden jóra nyitott vagyok, nyalni nagyon imádok jó hosszan finoman. Csak olyan írjon aki valóban is találkozna. Kor nem számít, légy ápolt. Diszkréció adott és elvárt

Eger-Salgótarján-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetében van normális, férfias, hetero életvitelű biszex srác? Legyél 80 kg vagy fölötte, férfias, bi kiváncsi hetero. Írj privát üzenetet!
Eger-Salgótarján-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetében van normális, férfias, hetero életvitelű biszex srác? Legyél 80 kg vagy fölötte, férfias, bi kiváncsi hetero. Írj privát üzenetet!
Sziasztok, 50 -es párként keresünk párt közös szórakozásra, szextalira SALGÓTARJÁN, ÓZD, KAZINCBARCIKA, MISKOLC környéke , helyünk van, utazni is tudunk
Sziasztok!Szopatna dugna ma valaki Salgótarjánban?Helyem van.
IOlyan parral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak meg a nejet ! hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Diszkrét búvóhelyen fogadnék párt. Nézném, vagy a megbeszéltek szerint besegítenék. Bi alapon is. Szerepjátékokban is benne vagyok. Privátba keressetek, de csak ha találkozni is szeretnétek.
Gyöngyös környéke.
Diszkrét búvóhelyen fogadnék párt. Nézném, vagy a megbeszéltek szerint besegítenék. Bi alapon is. Szerepjátékokban is benne vagyok. Privátba keressetek, de csak ha találkozni is szeretnétek.
Gyöngyös környéke.
Sziasztok!
Partnert keresnek a mai napon estere. Barmit meghallgatok. Kerlek privatban irjatok!
Koszonom!
Partnert keresnek a mai napon estere. Barmit meghallgatok. Kerlek privatban irjatok!
Koszonom!
Olyan párt keresek akik szeretkeznének előttem! Mezőkövesd kőrnyéke!