Hali!
Mára keresek aktívat orálra Ózdon.
Helyem van!
Mára keresek aktívat orálra Ózdon.
Helyem van!
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
olyan csajt keresek aki kedveli a biszex pasikat 52 éves vagyok
Sziasztok.Párt nyalák, szopnák Ózd és környékén.Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sperma imádó nővel ismerkednèk!
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek!
miskolcon szopnék mostanság
Párt, hölgyet keresek!
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Ma estére cuckold,gangbang játékokhoz keresünk pasit,hölgy kenyezteteshez.Eger -Miskolc környéke.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Egerben keresek roma hölgyet. Ülj a számra!
Ma késődélutánra vagy estére igényes nógrádi ,fiatalos pár vagy igényes pasi társaságát keressük.
Esetleg elugrunk demjénbe.
Privát uzenet..mail..telefon a sorrend
Esetleg elugrunk demjénbe.
Privát uzenet..mail..telefon a sorrend
Sziasztok.Párt nyalnák, szopnák Ózd és környékén!Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!!
Sziasztok!
Hosszútávra keresek egy megfelelő partnert.
Az ideális partner egy karakán , jó humorral megáldott nő, aki szereti ha partnere kellően határozott, domináns az ágyban.
Nem zavar ha van férjed vagy családod.
Az ismerkedés diszkrét keretek között zajlik.
Alapvetően nem reménykedem abban ,hogy ezt elolvasva felkerestek ,de adok egy esélyt ennek is.
Magamról annyit árulnék el, hogy férfias (sportos de erős testalkat, nem az a vékony) , sportos életmódot élő férfi vagyok.
Kellően domináns , s határozott. Tudom mit szeretnék.
Hosszútávra keresek komoly partnert ,de azért én sem vagyok ártatlan kis angyal, tehát nem zavar ha van férjed.
188 cm magas vagyok, kellően potens, és kitartó minden téren.
S ami talán az egyik legfontosabb csak, hogy elkerüljük a fölösleges köröket.
Uraim.... én heteroszexuális férfi vagyok. Neeeem csak heteroszexuális életmódot élő ,de amúgy nyáron is olyan meleg mint télen a radiátor típus, így megköszönném ,ha nem írnátok rám.
100% hetero . Köszönöm.
Hosszútávra keresek egy megfelelő partnert.
Az ideális partner egy karakán , jó humorral megáldott nő, aki szereti ha partnere kellően határozott, domináns az ágyban.
Nem zavar ha van férjed vagy családod.
Az ismerkedés diszkrét keretek között zajlik.
Alapvetően nem reménykedem abban ,hogy ezt elolvasva felkerestek ,de adok egy esélyt ennek is.
Magamról annyit árulnék el, hogy férfias (sportos de erős testalkat, nem az a vékony) , sportos életmódot élő férfi vagyok.
Kellően domináns , s határozott. Tudom mit szeretnék.
Hosszútávra keresek komoly partnert ,de azért én sem vagyok ártatlan kis angyal, tehát nem zavar ha van férjed.
188 cm magas vagyok, kellően potens, és kitartó minden téren.
S ami talán az egyik legfontosabb csak, hogy elkerüljük a fölösleges köröket.
Uraim.... én heteroszexuális férfi vagyok. Neeeem csak heteroszexuális életmódot élő ,de amúgy nyáron is olyan meleg mint télen a radiátor típus, így megköszönném ,ha nem írnátok rám.
100% hetero . Köszönöm.
Párt keresünk 4esre párcserere helyünk van fogadni tudunk ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Egri, 50-es pasiként keresek egy hellyel rendelkező, értelmes, aktív pasit!
Strapon szexre keresek egy vagány és intelligens hölgyet.
Légy az úrnőm!
Légy az úrnőm!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv