Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv!

Olyan párt keresek akit szex közben lehet nézni! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szia évek óta hűséges vagy az oldalhoz ---13-- és még mindig kezdőket keresel ?
(Ez egy válasz JANEK üzenetére (2025. 03. 11. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 12:53

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral

Mekkora a farkad? Mutasd !
(Ez egy válasz Dinamit üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 14:36

Sziasztok! Hatvan-Miskolc vonalon keresek hölgyeket, párokat nap közbeni találkára. Keressetek nyugodtan! Szép napot mindenkinek!
Szia , sziasztok !

Pettingre,közös,egymás előtti masztizásra keresek Nő partnert Gyöngyös térségből.
Sziasztok,
Kifejezetten Hatvan, Hort , Gyöngyös vonzáskörzetéből keresek egy normális partnert. (Hölgyet, esetleg ritkábban párt) , akivel jól tudjunk magunkat érezni a szürke hétköznapok során is.
Hosszútávra keresek partnert.
Ha esetleg írsz egy levelet ,azt megköszönném.
Aktív sportos életmódot folytatok, ha ebbe is betudsz csatlakozni ,az már csak hab lenne a tortán.
Kifejezetten Hatvan, Hort , Gyöngyös vonzáskörzetéből keresek egy normális partnert. (Hölgyet, esetleg ritkábban párt) , akivel jól tudjunk magunkat érezni a szürke hétköznapok során is.
Aktív sportos életmódot folytatok, ha ebbe is betudsz csatlakozni ,az már csak hab lenne a tortán.
köszönöm a jelentkezést!
Salgótarjánban szopatna dugna valaki?Helyem van lakásomon!
Sziasztok!!!! Bi párokkal ismerkednék,elsősorban Borsod megyében. 52 éves férfi vagyok.
Sziasztok! Egri vagy környéki párok , házaspárok, titkospárok házibarátja lennék...Akár napköbeni találkozókra is.. Bélapátfalván búvóhellyel is rendelkezem . Viszont kersem nyitott hölgypartnerem is..
Bármilyen megoldás érdekel ..

Szia ! Biszexben benne vagy ? Nem egy alkalomra
(Ez egy válasz bigman20 üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 22:02

Sziasztok!
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok.
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok.
Miskolc és környékén találkoznék hasonlóan hetero viselkedésű, igényes, átlagos, diszkrét sráccal 42 éves korig.
Sziasztok 33 éves férfi vagyok a héten Pásztón, hölgy társaságot keresek akkár csak beszélgetésre
Sziasztok,
Aktív sportos életmódot folytatok, ha ebbe is betudsz csatlakozni ,az már csak hab lenne a tortánt.
Aktív sportos életmódot folytatok, ha ebbe is betudsz csatlakozni ,az már csak hab lenne a tortánt.
Heves es nogradmegyeben keresnek part vagy holgyet mar holnap delutan is raerek.
Sziasztok!
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok!
03.28 ra keresek egy párt , Heves - Borsod környékén
03.28 ra keresek egy párt , Heves - Borsod környékén