Barátnőt, feleséget, kényeztettnék, Masszíroznák! Mezőkövesd kőrnyékén!
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Ma délután bi pár , pasi rá érne Miskolcon , mi 50es molett pár vagyunk
Sziasztok!Barcikai kézimunkázni szerető hölggyel ismerkednék!

Hetero alapon srác?
(Ez egy válasz Spezial üzenetére (2025. 03. 12. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Egri vagy környéki párok , házaspárok, titkospárok házibarátja lennék...Akár napköbeni találkozókra is.. Bélapátfalván búvóhellyel is rendelkezem . Viszont kersem nyitott hölgypartnerem is. Bármilyen megoldás érdekel ..
Esetleg a ráérő hölgyet találkoznék rétságon részleteket priviben. Nemhétköznapi kalandról lenne szó:P
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
Aha. Rendkívül intelligens üzenetet küldtél nekem. Mondjuk én nem vagánykodnék itt a lopott képeimmel...
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 13. csütörtök 07:28

savanyú a szölö ? adatlapom alapján keresek én is partnert mint itt mindenki más ! az nem az én hibám hogy te sajnos nem tudod értelmezni ! a telo számom is megadtam neked hogy irj viberen ! egy intim képet nem mersz mutatni a pöcsödröl ! akkor kié a kamu profil ? kevés vagy nekem nekünk ! bocsika
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival, párral, nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Vékony nőt keresek szex kapcsolatra ! Mezőkövesd kőrnyékén! Remélem lessz jelentkező!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv!

Holnap pénteken.12 körül vác-szécsény vonalon valaki esetleg pár.?
savanyú a szölö ? adatlapom alapján keresek én is partnert mint itt mindenki más ! az nem az én hibám hogy te sajnos nem tudod értelmezni ! a telo számom is megadtam neked hogy irj viberen ! egy intim képet nem mersz mutatni a pöcsödröl ! akkor kié a kamu profil ? kevés vagy nekem nekünk ! bocsika
(Ez egy válasz Dinamit üzenetére (2025. 03. 12. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Miskolcon párt néznék helyem van hozzá
Március 29. szombat estère Egerben keresnènk egy helyes intelligens igènyes ápolt srácot, aki 5.- kènt csatlakozna hozzánk. Mindketten igènyes jó megjelenèsű pár vagyunk. Privát üzeneteket várunk. Üdv!
Holnap napközbeni talira keresek hölgyet vagy párt Hatvan Salgótarján környékén
Sziasztok!