Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Feleség kényeztetésére csatlakoznék párhoz, hetero alapon.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!
Este párhoz hölgy kényeztetésère? MC!
Este párhoz hölgy kényeztetésère? MC!
Salgótarján-Eger-Hatvan-Gyöngyös vonalon ismerkednék normálus férfias biszex, vagy kíváncsi hetero férfival! Férfias adottságúval! Várom privát üzenetedet, ha magadra ismersz!
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sportos,átlagos testalkatú párhoz csatlakoznék ma a Tisza tó környékén,Tiszafüred,Poroszló.izmos nagy méretű pasi.
Sziasztok.pàrt keresek a hölgy kènyesztetèsère.Hàrmasban van tapasztalatom.Sajàt lakàson tudunk talàlkozni

Sziasztok! Feleség kényeztetésére csatlakoznék párhoz, hetero alapon!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok! Feleség kényeztetésére csatlakoznék párhoz, hetero alapon!
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
Sziasztok. Ma estére keresnénk párt egy kis huncutkodásra…
Sziasztok. Ma este párral találkoznánk heteró alapon.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival, párral, nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Ludányhalászin valaki kalandra ?
Helló! Fiatal, miskolci pasiként keresek hölgyetek minden korosztályból. Szívesen csatlakozom párokhoz is harmadiknak.
Bi kaland ma este eger mellett?
Sziasztok ki nézné meg a farkam?