Masszázs nőknek 18+ párok hölgy tagjának ! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Borsodban ismerkedne valaki?
Eger mellett bi kaland MOST
!!
!!
Eger mellett bi kaland MOST
!!
!!
Szombat reggeli órákban bisex orális kaland férfival Sárospatak környékén. Autóban vagy nállad!
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Szombat reggel 7-8 körűl ki verné ki a farkam de szophatod is Egerben
Sziasztok holgyel parral ismerkednek budapest es kornyeke es hatvan.
Sziasztok. Párral szívesen találkoznék vagy bi sráccal nagy mérettel.
Miskolcon párt fogadnék lakásomon
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek Miskolc-Hatvan vonalon hétköznap nap közbeni találkára. Ha esetleg úgy gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Most, a hétvégére keresek aktív férfi partnert a 40-65 korosztályból.
Kocsiban, vagy nálad.

Sziasztok.
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit smile
36/36 eves par vagyunk, dekorativ holgytaggal.
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit smile
36/36 eves par vagyunk, dekorativ holgytaggal.
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem akár most is .
Nővel vagy lánnyal ismerkednék. Egyedülálló, fiatalos külsejű, többlövetű, energiadús, érett férfi vagyok. Egyedül élek. Van autóm tehát mobilis ésszerű keretek közt.

Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Sziasztok. Holnap Tokaj környékén valaki talizni? Írj privátba.
Sziasztok! Szeretnék maszkban szopni ehhez keresek olyan partnert aki ezt videóra venné saját részre. Csak én leszek a videón. Kor alkat nem de maximális diszkréció adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!