Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van
Sziasztok van itt olyan nő aki Miskolcon lakik aki el van hanyagolva
Szia Miskolc város mellett lakom Szirmabesenyő jó lenne találkozni esetleg szívesen meg ismernélek
(Ez egy válasz Bükki üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 11:03

Sziasztok Ma estère keresünk 1 v kèt potens fèrfit a hölgy kènyesztetèsère helyünk van
Sziasztok Ma estère keresünk 1 v kèt potens fèrfit a hölgy kènyesztetèsère helyünk van
Hétfőn Egerben ki rendezné le a szép borotvált farkam helyed legyen írj és küldöm a számom
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Most Miskolcon pár női tagját is kényeztetném
Retsag kornyeken kerese szexpartnert mai napra. Helyem van. Privatban irj.
Sziasztok Rétság és környéke csatlakoznèk bulis párhoz 38 éves normál testalkatú pasiként
Szia.
(Ez egy válasz EgriCsaby üzenetére (2025. 03. 22. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 15:30

Diszkrét, megbízható férfi partnert keresek Eger és vonzáskörzetéből.
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Sziasztok 183/80, sportos, kemény farkú, 44 éves full heteroszexuális pasikènt randiznèk lányokkal, párokkal, többes sex reményében, izgat, ha a pasit megkötve keményen dughatom, vagy hetero barátommal dughatjuk a párját... Tomi.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok! Miskolcon most valaki egy kalandra?
Diszkrét, megbízható férfi partnert keresek Eger és vonzáskörzetéből.
Sziasztok!
Gyöngyös és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Gyöngyös és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Borsodba ismerkedne hölgy vagy pár?
Senki nem szopatna Ózdon vagy környékén??