Sziasztok! Ma megint megpróbálom hátha a hangembereken kívül akad valóban találkozni akaró is. Heves, Nógrád kocsiban. Közös hoki, orál? Ma napközben.
Szia! Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk .Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Miskolcom bi srác?
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Ráérő hölgyek heves megyében most?
Sziasztok!
Olyan párt keresek ahol HÖLGY tagok lehet KÉNYEZTETNI a párja előtt..
IMÁDOK hosszasan puncit NYALNI és MASSZÍROZNI gyere próbáld ki
Ha szeretnéd hogy így kezelésbe vegyelek ne habozz rám írni!
Viberen-Whatappon esetleg e-mailben küldök fotót!!
Helyem van igény esetén megyek is…
CSÓK A KIS PUNCIDRA!!
Olyan párt keresek ahol HÖLGY tagok lehet KÉNYEZTETNI a párja előtt..
IMÁDOK hosszasan puncit NYALNI és MASSZÍROZNI gyere próbáld ki

Ha szeretnéd hogy így kezelésbe vegyelek ne habozz rám írni!
Viberen-Whatappon esetleg e-mailben küldök fotót!!
Helyem van igény esetén megyek is…
CSÓK A KIS PUNCIDRA!!
Miskolcon pentek szombatra keresnek holgyet, part hetero alapon

Sziasztok.
Április 2. délutáni órákban találkoznék Miskolcon elsősorban intelligens,ápolt párral vagy fiúval!
Ha felkeltettem az érdeklődésed kérlek jelezd felém!
Ha felkeltettem az érdeklődésed kérlek jelezd felém!
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok!Ma Egerszalok,Demjen,holgy,par aki ismerkedne?40es igenyes,kedves pasi vagyok,irjatok privatban,koszi.
Valaki Heves, Nógrád környékén ma? Közös faszverés? Közös orál?
Masszőr férfit keresek Eger és környékén.
Csajszit keresek Balassagyarmat, Rétság körzetében!
Valaki ma Hatvan es kornyeken?
Ma közös hoki, orál? Kocsiban?
Sziasztok diszkrét ápolt lányt keresünk 3diknak .kor alkat származás nemszámit.légy diszkrét és ápolt
Sziasztok!Barcikai kézimunkázni szerető hölgyet keresek!

Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Sziasztok.