Egy kicsit utazni kell de igen..összejött
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2025. 03. 29. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor neked ma is sikerült az élet...
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (2025. 03. 29. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Kössz..összejött
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2025. 03. 29. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok sikert
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (2025. 03. 29. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok , Tiszató +50km környéki hölgyel ismerkednék
Sziasztok, holggyel, parral kalandoznek Miskolcon, talalkahely van de utazni is tudok.
Olyan nőt keresek aki egy 20 centiset tövig be tud kapni

Hölgyet, párt keresek Borsodból!
Sziasztok mi egy pár vagyunk és Egerbe pár vagy nő keresnénk ma délután?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Miskolc és környékén találkoznék hasonlóan hetero viselkedésű, igényes, átlagos, diszkrét sráccal 42 éves korig.
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Ma késő esti talira (22 óra után)’ keresünk utazni tudó hetero srácot (vagy srácokat).
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Borsodban párhoz csatlakoznék
Sajna ez már a korral jár , igazad van
(Ez egy válasz párosélmény üzenetére (2025. 03. 28. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 19:06

Ez a hozzászólás azért már a Demencia első jele! Legfőbbképen azért, mert ti nagyon meg tudtok szólni másokat!!!
Sziasztok! Heves megyei pàr tàrsasàgàt keresem, jó hangulatú, kellemes kikapcsolódàsra! Igyunk meg egy kàvét és beszélgessünk a terveitekről. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok. Miskolci párnak helyet biztositanék, cserébe kukkolnék
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.