Sziasztok !
Borsodban keresek partnert .
Borsodban keresek partnert .
Sziasztok, 31 eves 183cm magas srackent keresek egy part ahol hazibarat lehetnek hosszutavra. Tisztelettudo, kedves, humoros, jol szitualt szakallas mernok srac vagyok.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok! Ma valaki/valakik?
Sziasztok!Barcikai női kezeket keresnék
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Sziasztok!
Párokkal ismerkednénk elsősorban Borsod és vonzás
Sziasztok!
Párokkal ismerkednénk elsősorban Borsod megyében.
Párokkal ismerkednénk elsősorban Borsod és vonzás
Sziasztok!
Párokkal ismerkednénk elsősorban Borsod megyében.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok.Párt nyalnák szopnák Ózd és környékén! Hely van de utazni is tudok.Vahy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!
Valaki kukkolni vagy esetleg egy közös masztira most salgótarjánban?
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Sziasztok! Mi Hármasban vagyunk 1csajszi (39)+2pasi(46) szeretnénk talaĺni kellememes órak,no meg persze barátság remenyében hosszútávra hölgyet vagy párt!további reszleteket privátba vagy viberen!üdv L&L&SZ
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék hozzátok! Hol laktok?
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Szia
Erre a felállásra én is szívesen jelentkeznék.
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 04. 02. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 14:57
Erre a felállásra én is szívesen jelentkeznék.

Szia ! Engem szophatsz és megengedem hogy a popsimat is kinyald ! A barátnőm előtt ! Az adatlapodon ezt szeretnéd ! De már csak nyalni tudsz ?
Holnap délelőttre keresek hölgye, párt. Miskolc mellett tudok fogadni, de csak péntek délelőtt!
Sziasztok szeretnek kiprobalni egy izgis dolgot egy nyitott párral akiknek lenne helye es tudnanak fogadni en tudnek utazni is !Viber vagy skypos elerhetoseg jo lenne hogy tudjunk ismerkedni s ha meg lenne a szimpatia akkor osze is hozhatnank az izgis dolgot!
Sziasztok. Alkalmi partnert keresünk(férfi,nő, pár) párommal péntek estére Hatvanba. Helyünk van, és bizonyos távolságon belül utazni is tudunk.
Főbb feltételek:
-Biszexuális alapon keresünk (tehát mindenki mindenkivel!!!)
-Férfriak esetén a test és intim szőrzet , szakáll , valamint a erős túlsúly kizáró ok.(életkor 18-40)
-Pároknál és lányoknál a testszőrzet megléte csak akizáró ok (életkor(18-50)
Ezeknek a feltételeknek ha eleget tettél és elnyertük a tetszésedet várjuk válaszodat. KIZÁRÓLAG PÉNTEK ESTÉRE!
Köszönjük ha elolvastad és fel is tudtad dolgozni a meglévő információkat!
-
Főbb feltételek:
-Biszexuális alapon keresünk (tehát mindenki mindenkivel!!!)
-Férfriak esetén a test és intim szőrzet , szakáll , valamint a erős túlsúly kizáró ok.(életkor 18-40)
-Pároknál és lányoknál a testszőrzet megléte csak akizáró ok (életkor(18-50)
Ezeknek a feltételeknek ha eleget tettél és elnyertük a tetszésedet várjuk válaszodat. KIZÁRÓLAG PÉNTEK ESTÉRE!

-
Sziasztok , még mindig nagyon szivesen csatlakoznék.a hölgytag finom nedves husi puncijénak kényeztetésére
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival, párral, nővel. Szexuális életünk szinesitésére.