Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Imádnám! :P
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2025. 04. 05. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Salgótarján-Hatvan-Eger vonzáskörzetében normális biszex pasik srácok vannak akik ismerkednének? Légy férfias! Várom privát üzenetét aki magára ismer. Diszkréció fontos!
sziasztok
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Olyan nőt keresek holnapra aki szereti, ha bármit megtehet egy fiúval, bármit megparancsolhat
Vasárnap szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Hamarabb találsz tűt a szénakazalban xd
(Ez egy válasz Marossy üzenetére (2025. 04. 05. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 05. szombat 09:43

Sziasztok ! A mai napra keresnék lányt, párt, vagy bátor barátnőket Egerben.

Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Szép napot mindenkinek! Srácot (seácokat)vagy párt keresünk ma éjszakára akik szívesen utaznak! Szeretnénk kellemesen tölteni a szombat éjszakát!
Sziasztok.
Ma valaki Zsorifurdoben delutan?
Sziasztok ! A mai napra keresnék lányt, párt, vagy bátor barátnőket Egerben.