és bárkire ????
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 17. csütörtök 11:56

Párt tudok fogadni Miskolci lakásomon. 40-es jófej normális pasi vagyok. Nyitott bármire.
Párt tudok fogadni Miskolci lakásomon. 40-es jófej normális pasi vagyok. Nyitott bármire.
Sziasztok. Utazni tudó srácot keresünk csak hetero alapon feleségem hármas kényeztetésére,. Továbbá párral ismerkednénk baráti és szex kapcsolat céljából
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv

Szívesen csatlakoznék…
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 17. csütörtök 06:23

Holnapi találkára és feleség dupla örömére keresünk férfit.
Üdv.
Akár össze is hozhatnánk ha meg van a szimpátia, férfit keresünk csak hetero alapon feleségem hármas kényeztetésére, L 38 nagy mell,nagy punci, kerek popsi 78 kg, szép Nő, F 41 . (Ez egy válasz Norma01 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 16. szerda 21:13
Akár össze is hozhatnánk ha meg van a szimpátia, férfit keresünk csak hetero alapon feleségem hármas kényeztetésére, L 38 nagy mell,nagy punci, kerek popsi 78 kg, szép Nő, F 41 . (Ez egy válasz Norma01 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap Miskolc közeli párral ismerkednék. Fő a bizalom. Üdv normális pasi.
Holnapi találkára és feleség dupla örömére keresünk férfit.
Sziasztok
Ma estére pár keres párt, vagy csatlakozni kívánó lányt vagy fiút aki utazni tud. Miskolciak vagyunk[
Ma estére pár keres párt, vagy csatlakozni kívánó lányt vagy fiút aki utazni tud. Miskolciak vagyunk[
Sziasztok Andi vagyok pasimnak keresek ma egy partnert eger mellett.
Holnap Miskolc közeli párral ismerkednék. Fő a bizalom. Üdv normális pasi.
Sziasztok!Barcikai női kezeket keresek

Sziasztok! Szerencs környékéről hölgy pár aki találkozna?
Valaki, valakik most Mezőkövesden?
32 bi ffi.
32 bi ffi.
Hello.
Hetero ferfi,2 napig Nagycsecs kornyeken vagyok( utazas szempontjabol nem lenne gond)
Novel/Paral is ismerkednek.
Nem vagyok Roma, csak Romaniabol vagyok.(kulfold)
Hetero ferfi,2 napig Nagycsecs kornyeken vagyok( utazas szempontjabol nem lenne gond)
Novel/Paral is ismerkednek.
Nem vagyok Roma, csak Romaniabol vagyok.(kulfold)
Sziasztok 20éves fiú Gyöngyösön párt néznék sex közben a mai napon vagy holnap
Miskolc és környéke!
Párt vagy hölgyet keresek!
Párt vagy hölgyet keresek!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Az nálam is jó
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2025. 04. 15. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia ! Amennyiben az utazas nem gond neked jövö héten kereshetunk egy délelötti idöpontot !!!!
(Ez egy válasz Kanoskan36 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ipolyvece környékén valaki kalandozna ma délelőtt?