Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Keddtől Egerben leszek és szívesen ismereked biszex parokkal. Ha szívesen megismernétek egy intelligens 40-es férfit, valamint van kedvetek kellemesen eltölteni pár órát (nem csak egy alkalommal), akkor írjatok. Fotót nem kérek és nem küldök! Autóval mobil vagyok, normál távon belül, tudok utazni. Egyedülálló férfiak ne írjanak!
Ma valaki Gyöngyös környékén?
Sziasztok! Holnap reggelre, délelőttre keresnèk, lányt , párt akit nem zavar ha a haját a farkamra csavarva sminkelfolyosan szopathatom, míg a párja megkötve nézi. Én 183/80, sportos, kemény farkú 44 éves hetero pasi vagyok. Tomi
Balassagyarmat vonzásában keresek szopatható lányt/nőt, utazni tudok!
Sziasztok!
Kedves értelmes párral sétálgatnánk beszélgetnénk ismerkednénk ma és holnap Egerben, vagy a környékén.
Szimpátia esetén négyesben kalandoznánk.
Kérjük nézzétek meg adatlapunkat!
Kedves értelmes párral sétálgatnánk beszélgetnénk ismerkednénk ma és holnap Egerben, vagy a környékén.
Szimpátia esetén négyesben kalandoznánk.
Kérjük nézzétek meg adatlapunkat!
Sziasztok! K. barcika és környékén, hölgy , pár esetleg?
Szia!
Sátoraljaújhely környéki hölgyet keresek ünnepek alatti sexre!
Sátoraljaújhely környéki hölgyet keresek ünnepek alatti sexre!
Miskolcon párt néznék lakasonba
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok.párt nyalnák, szopnák Ózd és környékén.Hely van de utazni is tudok!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok valaki Hatvan es kornyeken kedd délután?
Sziasztok! Van itt olyan pár akit lehet nézni szeretkezés közben? Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!Salgótarjánba szopnák esetleg dugatnám magam valaki jár erre akinek lenne találkozni kedve?Helyem van
Sziasztok.Szeretnénk találni kissebb csoportot Kazincbarcika-Ózd közelében.Aki tud valamit irjon privatba.
Pásztó-Hatvan _gyöngyös vonalon valaki ?
sziasztok! Salgótarjánba szopatna esetleg dugna valaki?Helyem van lehetsz átutazóban is
Sziasztok!
Párt vendégül látnék, de utazok bi vagyok ma is ok este
peti
Párt vendégül látnék, de utazok bi vagyok ma is ok este
peti