Sziasztok.Heves megye Recsk-Parád környékén aktív pasit keresek, idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Diszkréten mellbimbót nyalogatnék! Pár szeretkezése közben is!
Sziasztok! Egy fiatal, intelligens pasi vagyok Miskolcról. Szívesen ismerkednék hölgyekkel, illetve csatlakoznék harmadiknak párokhoz is. Számomra a diszkréció fontos, maximálisan afott és elvárt.
Sziasztok. Helyes, nagy intimmel rendelkezö pasit keresünk szaunazós vagy fürdözös kalandra a jövö hétre.
Titkosan szeretnék egy szenvedélyes kapcsolatot.
Írjatok!
Írjatok!
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok. Hölgyet illetve párt keresek akikkel megélhetjük vágyainkat. Kissé perverzebb beállítittság sem gond
Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Köszönöm
Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Köszönöm
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgy , pár, k.barcika és környékén? Hetero alapon? ☺️
Feleség dupla és többes örömére ismerkednénk férfiakkal .
Sziasztok.Bi pasi vagyok pároknál nyalnák, szopnák Ózd és környékén.Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit, popsit imádok nyalni nagyon!
Sziasztok. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék és találkoznék. Szeretem a fazonos vagy természetes puncit. Van autom szóval utazni tudok.
Pasi aki megdugja a párom előttem ???
Sziasztok, ma estére keresek hölgyet akinek lenne kedve velem N(23)közösen orálisan kényeztetni páromat (30F) salgótarján környékén.
Olyan Nő vagy pár házibarátja lennék akik szeretnének kipróbálni perverziókat!
Ápolt és diszkrét,megbízható ,Kevés tabu mellett szófogadó vagyok.
Olyan Nő vagy pár házibarátja lennék akik szeretnének kipróbálni perverziókat!
Sziasztok. Szerda délelött keresünk, Miskolc és környékén, bi párt, pasit, mi 58 éves enyhén molett pár vagyunk.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.26.)szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Hölgyet vagy párt keresek a mai napon Miskolc vonzáskörzetében. Jóképű 40-es férfi vagyok