Gyöngyösi,közeli Nővel,párral ismerkednék. Ápolt és diszkrét vagyok.
Sziasztok!Holnap szivesen csatlakoznek parhoz a holgy oromere Eger es kornyeken,igenyes kedves ferfi vagyok,irjatok privatban,koszi.
Szia. Szívesen eleget tennék a kérésednek! Mikor és hol lehet szó a dologról? Üdv Zsolt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 26. szombat 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 19:56
Törölt felhasználó (4744081)

Pasi aki megdugja a párom előttem ???
Jo reggelt! Ma délelőtt hölgy, pár hetero alapon?☺️
Szia ! Biszexben benne vagy ?
(Ez egy válasz bigman20 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 20:28

Sziasztok!
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Szép napot!
Szép napot!
Szia. Én benne lennék. Írj nyugodtan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 26. szombat 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 19:56
Törölt felhasználó (4744081)

Pasi aki megdugja a párom előttem ???
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.Írjatok!
Sziasztok..jövő héten (ápr28.-30) nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve szimpátia esetén találkozna velem Eger illetve környékén?

Sziasztok!Kézimunkázni szerető női kezet keresnék barcikáról..
Sziasztok!
Szép napot!
Szép napot!
Hali!
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Sziasztok.Heves megye Recsk-Parád környékén aktív pasit keresek, idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Diszkréten mellbimbót nyalogatnék! Pár szeretkezése közben is!
Sziasztok! Egy fiatal, intelligens pasi vagyok Miskolcról. Szívesen ismerkednék hölgyekkel, illetve csatlakoznék harmadiknak párokhoz is. Számomra a diszkréció fontos, maximálisan afott és elvárt.
Sziasztok. Helyes, nagy intimmel rendelkezö pasit keresünk szaunazós vagy fürdözös kalandra a jövö hétre.
Titkosan szeretnék egy szenvedélyes kapcsolatot.
Írjatok!
Írjatok!
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok. Hölgyet illetve párt keresek akikkel megélhetjük vágyainkat. Kissé perverzebb beállítittság sem gond
Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Köszönöm
Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Köszönöm
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.