Helo, most miskolc nő vagy pár?
Sziasztok! Házaspár feleségét kényeztetném, alaposan kielégíteném a férje előtt, vagy vele közösen, igény szerint! Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó..
Szexpartnert keresek mára/holnapra
Sziasztok bi pasi vagyok.Párt keresek ahol nyalnák, szopnák Ózd és környéke.Hely van de utazni is tudok!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit, popsit imádok nyalni nagyon!!!!!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!Kézimunkázni szerető női kezet keresnék barcikáról..
Domináns nőt keresek aki szeretne elszórakozni egy kezdő sráccal
Pasis kalandozás ? Heves, Borsod, Nógrád megye ?
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Férjet elégítenék ki a feleség előtt
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Miskolcon most csatlakoznák párhoz.
Sziasztok.Hosszú hétvégén a Tisza tó körül olyan párral ismerkednék ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugja szopatja egy izmos nagy farkú pasi.Velem hasonló korosztályból,vékony vagy sportos hölgytagú pár.
Sziasztok! Házaspár feleségét kényeztetném, alaposan kielégíteném a férje előtt, vagy vele közösen, igény szerint! Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Gödöllő-Pásztó..
Fiatal férfi szabadúszóként csatlakoznék párokhoz (Főleg hölgy örömére), illetve magányos, vagy unatkozó hölgyek társasága lennék. Intelligens, jó megjelenésű 180/80 férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok! Házaspár feleségét kényeztetném, alaposan kielégíteném a férje előtt vagy vele közösen, igény szerint! Eger-Gyöngyös-Hatvan-Gödöllő-Jászberény-Pásztó…
Sziasztok Jó reggel! Rétság környékén keresek hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket priviben. Lehetőleg ma

Balassagyarmat, Salgótarján környékén nyalnék egy igényes nőt. Anyagi ok