Sziasztok Gyöngyös Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel párokkal
Szasztok.Ma ete párt vagy nőt keresek Heves megyében.Magas izmos nagy méretű pasi.
Sziasztok, Sárospatak környékén pár, pasi esetleg? Vasárnaptól, keddig pihenünk a környéken. Vagy látogatható klubbot tud valaki? Üdv, AA
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Jóreggelt! Ma délelőtt Miskolcon keresek alkalmi nő partnert egy kis kalandra
diszkréció fontos!

Szia!
Rakamaz környéki magyar lány van?
Rakamaz környéki magyar lány van?
Hatvanban szopnék kisebb farkú bi pasit maszkban amit videóra venne nekem saját részre .Autóban
Most akkor hetero vagy? Vagy bi?
(Ez egy válasz enjoy_boy üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt Miskolcon valaki egy alkalmi titkos kalandra?
Ma este privát szauna és masszázs Hollókő környékre egy nagyon szexi hölgynek?
Kellene páromnak éjjelre egy kemény farok…
Csak aki el tud jönni ma éjjel az írjon, privátban.
Kellene páromnak éjjelre egy kemény farok…
Csak aki el tud jönni ma éjjel az írjon, privátban.
Sziasztok! Ma este párral (a hölgy örömére), hölggyel kellemesen kalandoznék. Eger-Budapest között, utazni tudok.
sziasztok enyhe bi párokkal ismerkednek hely kellene utazni tudnek
Holnap délelőtt valakit Egerben érdekelne randi?
Sziasztok!
Ma délután Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Ma délután Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Sziasztok titkos kapcsolatot keresek 1 nővel , lakás van 27 éves sportos srác vagyok ha érdekel írj .
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Júniusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok.Párt keresek ahol a hölgy társaságában szívesen szopnák vele együtt vagy előtte.Illetve a hölgyet nyalnám.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit, popsit imádok nyalni nagyon!Alkat nem számít!
Mezökövesd mellet ma este, estefelé szopok szopatok stb bi pasiként
Sziasztok MA estére vagy HOLNAP estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!