Sziasztok Gyöngyös Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel párokkal
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!!
Üdv

Pár esetleg ma este Ózdon, aki pasit fogadnak? Párosunk pasi tagja ma este Ózdon lesz.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Mai napra és a hétvégére keresek egy kedves párt, hölgyet vagy férfit. Minden jóra, kellemes együttlétre. Férfi bi oké. Miskolc és akár tágabb környéke is. 40-es, normális, kultúrált férfi vagyok.
Sziasztok! Érdekel a szex chat is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen
Jövő hétre keresek, Borsod megyében egy kalandvágyó hölgyet vagy párt.
Szia!
Ha egy egész estés kényeztetésre vágysz, vagy akár több estére is, keress nyugodtan. Unatkozó lányok, elhanyagolt asszonyok társaságát keresem. Megbízható, diszkrét pasi vagyok.
Ha egy egész estés kényeztetésre vágysz, vagy akár több estére is, keress nyugodtan. Unatkozó lányok, elhanyagolt asszonyok társaságát keresem. Megbízható, diszkrét pasi vagyok.
Pászto-Hatvan-Gyöngyös környékén keresek partnert a mai napra is akár.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Ma este srácok egy 3-as?
sziasztok most 6vegen ra ero nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha megdugjak elotte a nejet?hely kellene utazni tudnek
Sziasztok! Ma este feleséget kényeztetnék a férje előtt, igény szerint! Ápolt, igényes, diszkrét hetero férfiként..Eger-Gödöllő között.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Júniusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Júniusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Hello!Feleségem részére keresek hellyel rendelkező férfi társaságot Miskolcon vagy közvetlen környékén.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Miskolc és környékén ismerkednék hasonlóan megbízható, korrekt, diszkrét, átlagos sráccal 18-42 év között.