Esténk úgy alakult szabad ami alkalmas egy kis lazulasra .
Sziasztok.
Mackós, jól megtermett pocakos férfit keresek Miskolcon aki szopatna és esetleg dugna is. Kíváncsi hetero is érdekel.
Különösen izgalmas számomra ha (kantáros) munkaruhában dolgozik. Ez csak előny, nem feltétel.
Üzenetben írj.
Mackós, jól megtermett pocakos férfit keresek Miskolcon aki szopatna és esetleg dugna is. Kíváncsi hetero is érdekel.
Különösen izgalmas számomra ha (kantáros) munkaruhában dolgozik. Ez csak előny, nem feltétel.
Üzenetben írj.

Tiszató környéki hölgyel ismerkednék
Sziasztok! Miskolci nem független sportos férfiként szeretnék pár alkalmankénti partnere, esetleg házibarátja lenni.
Sziasztok!
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok!Párral ismerkednék ma délután a Tisza tó körül bringázás közben,ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal eldugott helyen.
Sziasztok!
Délután Noszvajon sétálgatunk, kirándulunk.
Kellemes pár csatlakozhatnak hozzánk.
Ismerkedés, beszélgetés…
Délután Noszvajon sétálgatunk, kirándulunk.
Kellemes pár csatlakozhatnak hozzánk.
Ismerkedés, beszélgetés…
Rétság környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt. Nemhétköznapi kalandokhoz. Részleteket priviben

Helyed van?
(Ez egy válasz Gepesz28 üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 00:34

Sziasztok!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Júniusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok kedd délután keresúnk bi pàrt pasit Miskolcon, mi 50es molett pár vagyunk.
Hali!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 31. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 31. szombat 12:24
Törölt felhasználó (4768260)

Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.

Sziasztok!
Pásztó-hatvan-gyöngyös vonalon esetleg valaki a mai napon? Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok!Barcikai kézimunkázni szerető hölgyet keresnék

Sziasztok!
Ismerkednék párral, házaspárral, helyem van, de utazok is szabolmegyei vagyok. privire peti
Ismerkednék párral, házaspárral, helyem van, de utazok is szabolmegyei vagyok. privire peti