Na ezt a fórumot sem érdemes erőltetni!
Teljesen halott.
Teljesen halott.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!Barcikai kézimunkázni szerető hölgyet keresnék

Sziasztok...Fiatal 20.30 év közötti hölgyet kényeztetne egy 45 éves nem független rutinos pasi. Terhes hölgy minden korosztályból jöhet..
Heves ,Nógrád, Pest megye
Heves ,Nógrád, Pest megye
Sziasztok. Holnap este kinek lenne kedve barcikán le szopni?
Láttam hogy írtál magadnak kétszer is de az sem sikerült da hajrá.
(Ez egy válasz szomi üzenetére (2025. 06. 03. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Hölgy személyében keresem alkalmi diszkrét partnerem kölcsönös örömszerzésre. Kor nem annyira számít inkább az ápoltság és alkat az ami fontos. Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Autós kaland is érdekel.
Hölgy személyében keresem alkalmi diszkrét partnerem kölcsönös örömszerzésre. Kor nem annyira számít inkább az ápoltság és alkat az ami fontos. Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Autós kaland is érdekel.
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül

Helló. Nővel & párral ismerkednék. Én a helyetekben írnék magamnak , mert megéri
Miskolcon és környéken ismerkednék !
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
sziasztok
30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.

Sziasztok.Párt keresek ahol a hölgy társaságában szívesen szopnák vagy vele együtt vagy előtte.illetve a hölgyet nyalnám élvezésig.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit,alkat nem számít!
Sziasztok, helyileg? Melyik napszakban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 03. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 07:26
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Szerdára vagy csütörtökre keresünk férfit feleség dupla örömére...
Sziasztok! Ma hölgy, pár, hetero alapon? Akár autóskaland is! K.barcika és környéke☺️
Sziasztok változott a helyzet, ma délelöttre keresünk bi párt, pasit Borsodban, mi 50es molett pár vagyunk.
Szerdára vagy csütörtökre keresünk férfit feleség dupla örömére...