Nőt nyalnék ma délelőtt Salgótarján, Balassagyarmat környékén, írj és megyek.
Sziasztok!
Valaki aktív ma estére Ózdon ?
Valaki aktív ma estére Ózdon ?
Sziasztok,
Adatlapom alapján keresek egy aranyos párt, vagy szóló hölgyet hosszútávú kapcsolatra.
Hatvan-Hort-Gyöngyös környékéről.
A távkapcsolatokban nem hiszek.
Alkalmi dolgokat nem keresek.
Fontos számomra a diszkréció, higiénia, és a biztonság.
Magas, sportos életmódot élő (úszom,edzem hetente többször bár azért még van egy kis poci ,de ez megy lefelé) férfi vagyok.
Azt kiemelném a fentebbieken túl ,hogy heteroszexuális férfi vagyok. Tényleg hetero... nem az aki csak az adatlapon vallja magát annak.
Páros esetén hölgy örömére csatlakoznék.
Adatlapom alapján keresek egy aranyos párt, vagy szóló hölgyet hosszútávú kapcsolatra.
Hatvan-Hort-Gyöngyös környékéről.
A távkapcsolatokban nem hiszek.
Alkalmi dolgokat nem keresek.
Fontos számomra a diszkréció, higiénia, és a biztonság.
Magas, sportos életmódot élő (úszom,edzem hetente többször bár azért még van egy kis poci ,de ez megy lefelé) férfi vagyok.
Azt kiemelném a fentebbieken túl ,hogy heteroszexuális férfi vagyok. Tényleg hetero... nem az aki csak az adatlapon vallja magát annak.
Páros esetén hölgy örömére csatlakoznék.
Irj batran
(Ez egy válasz 72-es pasi üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 11:16

Nem neked szólt az írásom. Az egyetlen igénytelen itt, az pont te vagy azzal a stílussal és emberi butasággal, amit mutatsz magadról. Az intelligencia igen messze áll tőled.
Sziasztok!Barcikai kézimunkázni szerető hölggyel ismerkednék

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok! Lányokkal ismerkednénk max 40-ig párom és jómagam örömére, női bi elfogadott. Utazni tudunk. 20-as éveinkbe járunk szeretnénk kipróbálni még plusz egy lánnyal. Csak kontaktal írjatok privátban. Férfiak hiába próbálkoznak rögtön tiltva lesznek. Köszönjük a megkereséseket.
Sziasztok MA délutánra vagy estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Nem neked szólt az írásom. Az egyetlen igénytelen itt, az pont te vagy azzal a stílussal és emberi butasággal, amit mutatsz magadról. Az intelligencia igen messze áll tőled.
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 17:55

Aaaaa milyen szépen egyenletesen le vagy barnulva ! Istenem ! Nézzél már magadra ! Hu de gáz ! Itt mindenki igénytelen rajtunk kívül ! ? Írjon az aki úgy gondolja megüti a mi szintünket!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Akár a mai napon!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Akár a mai napon!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok.olyan párral ismerkednék ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Ózd környékén le szona valaki
Igazad van. Egy állítólag diplomás ember hogyan írhat nyilvánosan!
(Ez egy válasz Papaka üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod itt látszik meg az IQ-d!
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 17:29

Kevés vagy nekünk ! Nagyon kevés ! Nagyon nagyon kevés ! Impotens vagy és 3 centis a pöcsöd ! Takarodj !
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek ma estére, aki(k) szívesen kalandoznának velem közös szimpátia esetén. Utazni tudok..
Aaaaa milyen szépen egyenletesen le vagy barnulva ! Istenem ! Nézzél már magadra ! Hu de gáz ! Itt mindenki igénytelen rajtunk kívül ! ? Írjon az aki úgy gondolja megüti a mi szintünket!
(Ez egy válasz 72-es pasi üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 17:46

Eger környéki nővel, esetleg párral ismerkednék. Csak hetero alapon.
Az én seggem nyald ki !
(Ez egy válasz Papaka üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 16:30

Szívesen taliznák veletek!Szophatnánk egymást a Bari nödet ki nyalnám!!