Sziasztok! Házas férfiként olyan párral ismerkednék, ahol a női taggal lehetőség van kettesben találkozni, a férfi tudtával és beleegyezésével. Számomra fontos a kölcsönös tisztelet és nyitottság — a kapcsolat baráti, bensőséges, és vonzalmon alapuló legyen. Nem egyéjszakás kalandot keresek. A részletes bemutatkozásom és igényeim az adatlapomon olvashatók. Ha szimpatikus vagyok, írjatok bátran privátban!
Sziasztok!
Szabolcs-Szatmár-Bereg, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keresek egy szexi, érett gondolkodású párt, akikkel hosszútávon találkozhatnánk egy-egy élménydús alkalomra!
Fontosnak tartom az intelligenciát, a diszkréciót, az érett gondolkodást, illetve az elhatározást, hogy valóban meg szeretnének élni olyan dolgokat, amikről a legtöbben csak álmodoznak, fantáziálnak.
Éljünk meg együtt egy izgalmas hármast, okozzunk egymásnak felejthetetlen hármas élményeket!
Várom, hogy írjatok!
Szabolcs-Szatmár-Bereg, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keresek egy szexi, érett gondolkodású párt, akikkel hosszútávon találkozhatnánk egy-egy élménydús alkalomra!
Fontosnak tartom az intelligenciát, a diszkréciót, az érett gondolkodást, illetve az elhatározást, hogy valóban meg szeretnének élni olyan dolgokat, amikről a legtöbben csak álmodoznak, fantáziálnak.
Éljünk meg együtt egy izgalmas hármast, okozzunk egymásnak felejthetetlen hármas élményeket!

Várom, hogy írjatok!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Párt keresek közös horgászatra. Faházat bérlek. Lesz, ami lesz

Magas izmos nagy méretű pasi holnap délután párt keres medencés lazulásra Poroszlón.
Látod tudtam h idióta vagy ! Mint az itt lévők nagyon nagy része ! Sajnos kevés a kivétel ! Bocsika de én és a barátnőm a kivételek közé tartozunk ! Arról nem mi tehetünk ,hogy az itt lévők nem érik el a mi szintunket ! Sajnos te is köztük vagy ! De tényleg bocsi ! De ha te nagy menő fiúcska vagy akkor irj Viberen és szállj be hozzánk !
(Ez egy válasz JoshWA üzenetére (2025. 06. 11. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 20:14

Ez egy privát beszélgetés.
Sajnos akkor így tárgytalan ! Idióta ! Egy perc letölteni a Vibert ! Te hol élsz ? Buta paraszt ! Eszetlen szarfaszu ! Takarodj de anyádat megbasznam mondjad neki
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Nagyon szívesen találkoznék veletek
nagyon vonzanak a 3 más biszex játékok.nincs Viberem WhatsApp van
Ezt az üzenetet szexbiszex felhasználótól kaptam...
Sajnos akkor így tárgytalan ! Idióta ! Egy perc letölteni a Vibert ! Te hol élsz ? Buta paraszt ! Eszetlen szarfaszu ! Takarodj de anyádat megbasznam mondjad neki
Ezt írtad:

Sziasztok!
Miskolc és környékén keresek nőt vagy párt akihez csatlakozhatnék.
Utazás nem gond helyem viszont nincs.
Miskolc és környékén keresek nőt vagy párt akihez csatlakozhatnék.
Utazás nem gond helyem viszont nincs.
Sziasztok. Nógrád megyében van kifejezetten párban élő, de diszkrécióra, erotikára vágyó hölgy?
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Hölgyeim!
Most valaki egy kis kényeztetésre?
Most valaki egy kis kényeztetésre?
Szombat Vasárnap nudizást kedvelő párt fogadnék telkemen a Tisza tónál.Medence napozó ágyak hideg italok zene
Sárospatak valaki?
Sziasztok!
Valaki most orál kaland Ózdon?
Valaki most orál kaland Ózdon?
Szia , sziasztok ! wink
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!
Valaki esti orál kaland Ózdon?
Valaki esti orál kaland Ózdon?
Ez egy privát beszélgetés.
Ezt írtad:
nagyon vonzanak a 3 más biszex játékok.nincs Viberem WhatsApp van
Ezt írtad:

Én tuti
(Ez egy válasz Jofiu6969 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 12:39

Sziasztok egyenlőre erdeklődnék melyik férfi vagy pár szeretné nézni ahogy szeretkezünk és ki verné neki a baràtnőm a végén gyöngyös hatvan környék
Privátba írjatok
Privátba írjatok
Sziasztok!
Szombaton Miskolcon vagy környékén találni valami bulit? Swinger esetleg?
Szombaton Miskolcon vagy környékén találni valami bulit? Swinger esetleg?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny. Hely van.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny. Hely van.
Heves településen vagy környékén keresek párt vagy hölgyet minden érdekel heteró alapon