Sziasztok! Ma valaki autóskaland??? Vagy valami??? Hölgy , pár??? K. barcika és környék☺️
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok ! Pàrral ismerkednèk
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Vasárnaptól szerdáig a Salirisben leszek. Hölgyet, párt keresek. Nyali-fali, petting, kukkolás.
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 35 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat (06.21.) estére keresek párt miskolcon, fogadni tudok. Privit Írj ! Üdv
Sziasztok,Balassagyarmattol nem messze házi gloryhole-ban szopnék.Irjatok bátran
Sziasztok, ha volna kedved a Tiszató közepén egy motoros kishajón nudizni és nőnemű vagy keress bátran
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Mi számít extrának?
(Ez egy válasz Katati7880 üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 12:53

Extra nagy vastag farkú férfit keresünk a hölgy tagunknak.Üzeneteket képeket az adatlapon található címre várjuk.
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok! Eger vagy környékén tud valaki olyan kozmetikát ahol csinálnak férfi intim gyantát? Köszönöm!
Spatz 86-ot keresem... írj rám
Extra nagy vastag farkú férfit keresünk a hölgy tagunknak.Üzeneteket képeket az adatlapon található címre várjuk.
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek

Sziasztok
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok! Ma estére adatlapom szerint ismerkednék, kalandoznék…
Gyertek ki a nyéki nudira, tuti lesz rá jelentkező. Ha érdekel közös nudizás velem, írjatok rám privátban
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 13:11

Sziasztok! Miskolc környékén pasi aki szívesen benyalna ezy duci feleségnek a férje elött?