Hello
Sziasztok!
Pénteken délelőtt Debrecenben tartózkodom és erre az alkalomra keresek egy szimpatikus párt hármas együttlétre.
Az adatlapomon minden megfelel a valóságnak, a szándékaim teljesen komolyak és maximálisan diszkrét, igényes vagyok.
Kérem, hogy csak komoly szándékkal, kellő elhatározással írjatok. Köszönöm!
Várom a jelentkezéseteket!
Pénteken délelőtt Debrecenben tartózkodom és erre az alkalomra keresek egy szimpatikus párt hármas együttlétre.

Az adatlapomon minden megfelel a valóságnak, a szándékaim teljesen komolyak és maximálisan diszkrét, igényes vagyok.
Kérem, hogy csak komoly szándékkal, kellő elhatározással írjatok. Köszönöm!
Várom a jelentkezéseteket!

Sziasztok! 28.-a csütörtök este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyösös-Hatvan vonalon.
Nudizást,napozást cuckold kedvelő párt keresek pénteken telkemen a Tisza tónál.
Egerben keresünk holnap férfit akinek van helye.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Sziasztok! Szerdán és csütörtökön párokkal ismerkednénk Egerben és környékén.
Holnap napközben esetleg lenne egy jó pasi Miskolcon, egy kis " pasis" ismerkedésre?
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Szia. Írtam.
(Ez egy válasz Miskolci szopo üzenetére (2025. 08. 26. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 26. kedd 09:53

Sziasztok kivancsi hetero vagy bi ferfit keresek akit leszophatok!
Miskolcon van helyem
Az oldalamon van kint kepem
Miskolcon van helyem
Sziasztok! Barátnőmmel 18-20 évesek vagyunk!
Kezdők vagyunk ebben a témában… 4-esre keresnénk szintén fiatal párt 25 éves korig.
Viberen tudunk beszélni ha írsz privátban küldöm az elérhetőséget és küldünk fotót.
Helyileg Nógràd-Pest megye! Helyed neked kellene, hogy legyen.
Ha fiatal férfi vagy írj te is 3-assal kapcsolatban.
Üzenet módosítása
Kezdők vagyunk ebben a témában… 4-esre keresnénk szintén fiatal párt 25 éves korig.
Viberen tudunk beszélni ha írsz privátban küldöm az elérhetőséget és küldünk fotót.
Helyileg Nógràd-Pest megye! Helyed neked kellene, hogy legyen.
Ha fiatal férfi vagy írj te is 3-assal kapcsolatban.
Üzenet módosítása
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok pentek delutan fogadna valaki 27 eves srac vagyok 19 cm intimmel ?
parom vagy lanyok irjatok Miskolcon

Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyékén
Csütörtök délelőtt férfi partnert keresnénk Egerben akinek van helye.
Sziasztok kivancsi hetero vagy bi ferfit keresek akit leszophatok!
Miskolcon van helyem
Miskolcon van helyem
Salgótarján környékéről női partnert keresek. Esetleg párt.
Helyem van, utazni is tudok...
Helyem van, utazni is tudok...
Szia mindenki. Nőt vagy párt keresek rendszeres diszkrét találkozásra. Vác és környéke előny. Privátban várom a jelentkezést
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!