Mezókövesd környékén párokhoz csatlakoznék akar bi alapon is! Bi pasiként pasival is !!! Dzopok nyylok dugok dugható vagyok ha kell helyem van!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére! Eger-Gyöngyös-Hatvan és környékein..
Szeptember 5-8 között gyöngyösön tartózkodom.
Erre az időre keresném hölgy, pár társaságát.
Részleteket privátban egyeztetjük.
Erre az időre keresném hölgy, pár társaságát.
Részleteket privátban egyeztetjük.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyös-Hatvan és környékei..
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
7végén Sárospatak-Sátoraljaújhely-Kisvárda-Királyhelmwc -Kassa körzetében párhoz, hölgyhöz csatlakoznék!
Sok mindent szeretek ( hotwife, cuckold, 2+1, stb, stb, stb)
7végén Sárospatak-Sátoraljaújhely-Kisvárda-Királyhelmwc -Kassa körzetében párhoz, hölgyhöz csatlakoznék!
Sok mindent szeretek ( hotwife, cuckold, 2+1, stb, stb, stb)
Miskolci 40-es bi hölgytagú házaspár vagyunk!
Augusztus 30-án Bogácson leszünk,ott töltjük az estét is ! Szívesen ismerkednénk,szigorúan csak PÁRRAL , esetlegesen bi hölgyel !!!!
Augusztus 30-án Bogácson leszünk,ott töltjük az estét is ! Szívesen ismerkednénk,szigorúan csak PÁRRAL , esetlegesen bi hölgyel !!!!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod, bár tök mindegy mit írok ide)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Sziasztok. Szombaton délelőtt Egerben leszek. Kellemes idő eltöltésére keresek hölgyet, illetve párt.

Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Sziasztok szívesen ismerkednék 30-50év év közötti párral holnap reggel megyek a bükkbe élvezni az utolsó napsugarakat természetesen autóval relax,napozás , barátságos párok számára szól
Sziasztok!Barcikai hölgyet keresnék...
Hétvégére keresek fiatal pasit egy jó szexre.
sziasztok,
heves megyében keresek nőt 50 éves korig. , én 38 éves vagyok.
irjatok privátban nyugodtan
heves megyében keresek nőt 50 éves korig. , én 38 éves vagyok.
irjatok privátban nyugodtan