Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyös-Hatvan és környékei..
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
7végén Sárospatak-Sátoraljaújhely-Kisvárda-Királyhelmwc -Kassa körzetében párhoz, hölgyhöz csatlakoznék!
Sok mindent szeretek ( hotwife, cuckold, 2+1, stb, stb, stb)
7végén Sárospatak-Sátoraljaújhely-Kisvárda-Királyhelmwc -Kassa körzetében párhoz, hölgyhöz csatlakoznék!
Sok mindent szeretek ( hotwife, cuckold, 2+1, stb, stb, stb)
Miskolci 40-es bi hölgytagú házaspár vagyunk!
Augusztus 30-án Bogácson leszünk,ott töltjük az estét is ! Szívesen ismerkednénk,szigorúan csak PÁRRAL , esetlegesen bi hölgyel !!!!
Augusztus 30-án Bogácson leszünk,ott töltjük az estét is ! Szívesen ismerkednénk,szigorúan csak PÁRRAL , esetlegesen bi hölgyel !!!!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod, bár tök mindegy mit írok ide)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Sziasztok. Szombaton délelőtt Egerben leszek. Kellemes idő eltöltésére keresek hölgyet, illetve párt.

Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Sziasztok szívesen ismerkednék 30-50év év közötti párral holnap reggel megyek a bükkbe élvezni az utolsó napsugarakat természetesen autóval relax,napozás , barátságos párok számára szól
Sziasztok!Barcikai hölgyet keresnék...
Hétvégére keresek fiatal pasit egy jó szexre.
sziasztok,
heves megyében keresek nőt 50 éves korig. , én 38 éves vagyok.
irjatok privátban nyugodtan
heves megyében keresek nőt 50 éves korig. , én 38 éves vagyok.
irjatok privátban nyugodtan
Szia!
(Ez egy válasz Szexestina üzenetére (2025. 08. 27. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello
Sziasztok!
Pénteken délelőtt Debrecenben tartózkodom és erre az alkalomra keresek egy szimpatikus párt hármas együttlétre.
Az adatlapomon minden megfelel a valóságnak, a szándékaim teljesen komolyak és maximálisan diszkrét, igényes vagyok.
Kérem, hogy csak komoly szándékkal, kellő elhatározással írjatok. Köszönöm!
Várom a jelentkezéseteket!
Pénteken délelőtt Debrecenben tartózkodom és erre az alkalomra keresek egy szimpatikus párt hármas együttlétre.

Az adatlapomon minden megfelel a valóságnak, a szándékaim teljesen komolyak és maximálisan diszkrét, igényes vagyok.
Kérem, hogy csak komoly szándékkal, kellő elhatározással írjatok. Köszönöm!
Várom a jelentkezéseteket!

Sziasztok! 28.-a csütörtök este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyösös-Hatvan vonalon.
Nudizást,napozást cuckold kedvelő párt keresek pénteken telkemen a Tisza tónál.