Sziasztok! Olyan hölgyet vagy férfit keresek, aki holnap napközben a férjemmel kölcsönösen orálisan kielégítené egymást. FÉNYKÉPES jelentkezéseket várok e-mailben.
Szívesen jelentkezem
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2025. 09. 24. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 24. szerda 08:46

Közelgő évfordulóra szeretném meglepni feleségemet kétférfivel ......
Sziasztok van itt olyan par aki szeret pecazni és horgászat közben ki is alakulhat valami?
Idősebb, 60+ os,. intelligens házaspárral ismerkednék, szexkapcsolat céljából, mindkét fél örömére.
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Többi levélben, fotókkal.
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Többi levélben, fotókkal.
Ha olyan, kb. egyetemista korú lány vagy,
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportós, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportós, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
Sziasztok szívesen csatlakoznek hozzátok.
(Ez egy válasz gubanc22 üzenetére (2025. 09. 24. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 24. szerda 18:55

Holnap (09.25.)Zsóry fürdőben leszünk délelőtt.... férfi, pár???? Privát üzenetet küldj.....
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Eger-Miskolc-Gyöngyös környékén keresek sportos fiatal kollégista srácot 18-25 év között, akivel lehetne dumálni! Nem szex!! Személyesen is mwgköszönöm ha jelentkezel!
Sziasztok! Eger környékén keresek olyan hölgyet akit elhagyagol a férje, én hàzas vagyok de itt engem hagyagolnak el!
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok! Bi femboy/cd-ként keresek pasikat 55 éves korig. Ha van olyan pasi, aki szeretne egy helyes arcú, szub femboy-al ismerkedni, akkor írjon
Csak férfiakat keresek. Borsod-Szabolcs megye elsősorban, ami szóba jöhet, ezen belül tudok utazni is, de ha valaki távolabbról lenne és tud utazni, az is jó. Hosszútávra keresek diszkrét partnert, aki szeretne adni egy esélyt, kipróbálni valami újat, írjon bátran

Holnap (09.25.)Zsóry fürdőben leszünk délelőtt.... férfi, pár???? Privát üzenetet küldj.....
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Sziasztok.Bi tagú pár? Férjet szopnám a feleség előtt vagy vele együtt!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni.Kor és az alkat nem számít!
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Közelgő évfordulóra szeretném meglepni feleségemet kétférfivel ......
Sziasztok!Ma este Demjenben,vagy Szalokon a furdoben szivesen jatszanak par holgy tagjaval a medenceben,igenyes,kedves pasi.irjatok privatban koszi.
Sziasztok! K. barcika és környékén sex , valaki??? Akár autóskaland is mehet!☺️
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!