Sziasztok!
Benne vagyok!
Email ,? (Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (tegnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:36
Benne vagyok!
Email ,? (Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (tegnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Komoly barátot keresünk,mi Miskolc környékén élő pàr vagyunk..Lehetetlen,de még egy próba..Viberen kommunikálunk..
Komoly barátot keresünk,mi Miskolc környékén élő pàr vagyunk..Lehetetlen,de még egy próba..Viberen kommunikálunk..
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Isten éltessen minden Katalint! Főleg azt akivel Ózdon és Bánrévén találkoztam. Összefuthatnánk megint!
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Ózd Putnok környékén pár vagy hölgy hetero alapon akár mai nap is ☺️
Unatkozó, otthon elhanyagolt asszonyka titka lennék.
Sziasztok!Ma szaunaznak parral,holgyel Egerszalok salirisben irjatok privatban.
Sziasztok! Ma , holnap sexelni vágyó nők vannak e?
Sziasztok ma Gyöngyös vagy környékén szopatnék pasit vagy párt
Csütörtök délelőtt Tiszaújvárosban idősebb hölgyet,vagy párt keresek minden jóra.
Sziasztok mai este 10 után pár vagy hölgy vevő vagyok a jóra
erdőtelek közelében vagyok.
erdőtelek közelében vagyok.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok 21éves srác ma este gyöngyösön rá érne akár egy közös faszverésre párod előtt vagy cuckold stb mindent meghalgatok
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Szia irj rám
(Ez egy válasz Lénaszöszi üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 24. hétfő 12:17
Sziasztok! Holnap délelőtt keresem azt az ápolt Hatvan vagy környékén élő férfit, akit leszophatok úgy, hogy videóra veszem. Fényképes emaileket várok.
Sziasztok! Hölgyel,párral ismerkednék!
Sziasztok. 50es párral baratkoznék.
Sziasztok! Holnap délelőtt keresem azt az ápolt Hatvan vagy környékén élő férfit, akit leszophatok úgy, hogy videóra veszem. Fényképes emaileket várok.

vazelinator

rékacsaj
Amanda R